Parbriz ciobit...ii trag un ciocan?!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

[QUOTE=zenit;11719]

merge inlocuit pe casco.
    Si eu am o ciobitura dar e foarte mica si o mai las asa,nu ma deranjeaza inca,cand ma va deranja ...La casco cu ea

Comment

Originally posted by valeriu61 View Post
      Nitescu: Daca ciobitura este mica (2-3mm), nu este motiv de ingrijorare, daca este mai mare, se poate repara: se videaza locul ciobit (adica se extrage aerul din straturile ciobite) dupa care se umple cu o rasina speciala transparenta, reparatia se va vedea foarte putin chiar si de aproape.
      In caz ca fisura este ireparabila, exista si varianta CASCO, caz in care este nevoie de adeverinta de la politie si bineanteles inlocuirea parbrizului.
      In Sibiu poti intreba daca repara ciobituri parbrize la:
      -Gimarom invest srl, Selimbar, DN1, langa consulatul german, tel. 0269/232938
      -Auto glass genik Sibiu, str magheranului 68, tel. 0269/221606
      -Daca nu repara cei de mai sus, incearca la Ramnicu Valcea la firma Expert Detailing, str. Bib. Mihaiescu Nr 46A, tel. 0747373865 ( parca vis-a-vis de Boromir)
      - mai era o firma pe calea Gusteritei, in Sibiu, dupa Balanta , dar nu stiu daca mai functioneaza.
      Sa intrebi care este pretul, si vezi daca se merita.SUCCES!
      Multumesc mult !

Comment

Si eu m-am trezit cu o fisura de vreo 15 cm pe parbriz!!!
        Era sa innebunesc cand am vazut!!!
        Cel mai sigur e de la o piatra picata dintr-o basculanta cred!!!
        Curios e ca m-am trezit cu ea alaltaieri,iar acuma trebuie sa o rezolv cat mai repede pe CAsco!!

Comment

Reparari parbrize am vazut si la un service pe stanga cum intri pe bulevardu preciziei o data cu tramvaiul .. Dinspre piatza. Service-ul este cu mult inainte de cel de la dacia Daco serv. Am vazut ca fac treaba buna respectivii si nu te tin nici mult.
          Stiu de ei ca de acolo mi-am montat folia care de asemenea are un pret destul de ieftin dupa parerea mea.
          turbo makes torque and torque makes fun

LowGun-ul meu:http://www.loganclub.ro/forum/lowgun...?t=2081&page=5

Comment

Si eu am parbrizul ciupit. Este in dreapta in coltul de jos. Deci nu ma incomodeaza. M-ar incomoda la buzunar daca as vrea sa il schimb, ca am o fransiza de platit la pagube
            sigpic

Comment

Azi m-am trezit din senin cu o piatra cel mai precis eram la volan si a trecut o masina mica pe langa mine pe o strada unde sa fac lucrari la carosabil crapatura este de 1 cm aproximativ se simte numa din afara parbrizului iar inauntru nu se simte deloc am full casco la unita ca masina i in leasing cu franciza 0 am apelat la ei saptamana asta cu alta problema cu bara din fata acuma nu ma mai pot duce din saptamana in saptamana la ei da mai las sa treaca anu asta si is pe ei la casco.

Comment

Nu cred ca iti schimba parbrizul numai pentru o crapatura de 1 cm.

Comment

Eu dc platesc full casco in fiecare luna ca oricum rata de casco la mine nu scade dupa 1 an astept sa treaca anu si ma duc la asigurare mai trebe autorizatie de reparare de la politie ?

Comment

Trebuie. Insa sa ai grija sa declari ca ti-a sarit piatra in ziua in care te duci sau in ziua anterioara.
                    Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

@parpanel: Normal ca se schimba, doar nu se repara.
                      Cel mai nou proiect auto din România!
                      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Azi m-am uitat la parbriz si parca cupitura de parbriz s-a marit parca apropo cat costa un parbriz de origine plus manopera .

Comment

cu tot cu manopera te ajunge la 5 milioane. Iti recomand sa mergi langa Bosch car service, nu stiu cum se numeste, dar se ocupa numai de chestii de genu asta.

Comment

Bosh car service i pe drumu care duce spre Metro?
                            Luna ce vine o sa ma duc la politie sa scot autorizatie si sa ma duc la casco la unita.

Comment

Nu, Bosch Car Service este peste drum de Real, langa XXL (PennyMarket). Intre XXL si Bosch Car Service se afla service-ul de care ziceam.

Comment

vali007 mersi de informatie ,la bosch car service nu sti ei accepta plata de la firmele de asigurare in cazul meu de la unita?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google