Parbriz ciobit...ii trag un ciocan?!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Mai tovarasi,eu am luat o pietricica in parbriz din roata unui camion cand veneam cu masina de la dealer,era in cursul deflorarii ca sa zic asa,si m-am cam isterizat putin,am circulat la modul barbar patru ani cu o dacie de 19 ani si n-am patit nimic si acum,cu masina ca o mireasa ...In sfarsit,ciobitura ve chiar in dreptul soferului,daca nu era parbbriz,imi sarea pietricica in fata,are cam un cm,si daca vreau sa o vad,ma fortez putin.In supararea mea,am mers la politie,am luat dovada,am mers la casco,se uitau aia la mine ca la urs,ca vreau sa schimb parbrizul pentru atata lucru.Ei,am dosar de inlocuire parbriz,dar nu ma mai grabesc asa de tare,de la asiban mi-au spus ca am doi ani ca sa inlocuiesc parbrizul.Deci,da,se inlocuieste parbrizul pentru orice crapatura,si mi se pare firesc,doar le dau 6500 ron in cinci ani,practic cam 18% din pretul masinii.Acum vad ca un dobitoc de pe la supermarketuri mi-a lovit portiera stanga-spate si a sarit vopseaua cam 1,5 cm.Ce de dobitoci pe lumea asta...Si nu inteleg de ce atata jena ,daca ai casco,pe ei fraticule,ca asiguratorii,politia si avocatii nu stiu de ce mananca salariile alea babane.

Comment

Daca au conentat cei de la siban unde ai tu casco dc nu te-ai bagat cu vorba in ei mai tare sa vezi atuncea cum te serveau si eu am aceeasi problema cu parbrizul ca si tine dar nu m-am dus inca la casco ca luna aceasta am apelat le ei si nu vreau sa ma duc din luna in luna la ei, eu le dau in 4 ani 7500 ron casco full la unita.

Comment

Nu,n-au comentat,doar s-au mirat cei care erau pe acolo cu masinile indoite ca pentru atata lucru vreau sa schimb parbrizul.E,intr-adevar,o crapatura foarte mica.Dar tot schimb parbrizul,ca de la anul (adica de poimaine!)oricum vor majora nesimtitii tarifele.Hai la multi ani! ca nu vreau sa ma enervez si sa-i injur .

Comment

vreau sa merg si eu la cei de la robusta. A fost cineva la ei? lucreaza bine sau merg degeaba?

Comment

Cei care au fost in situatia de a schimba parbrizul si au apelat la firma http://www.gimarom.ro/i rog sa spuna daca au fost multumiti de calitatea serviciilor oferite?

Comment

si eu am avut o problema cu parbrizul si primul drum la politie dupa care la firma de parbrize care au facut si actele cu firma de asigurare si am dus masina pe la 9 00 dimineata si la 16 00 cand am terminat munca a luat masina cu parbrizul schimbat si nau vrut nici spaga am crezut ca sant afara

Comment

Sa inteleg ca tot la firma care vreu eu sa merg ai fost si tu?

Comment

grija mare cu asiratorii, am un frate cu o Mazda 3 de 18.000 euro care avea full casco la generalli si a gasit dimineata parbrizul ciobit si nu au vrut sa-i deconteze paguba , cica daca l-a spart el intentionat (ce dobitoci). are 3 luni de atunci si Generalli nu-l mai baga in seama.

Comment

Eu am full casco la unita si nu am avut probleme cu ei am avut o mica zgatietura si au schimbat bara fata cu totul.
                    Last edited by vali007; 18 January 2009, 12:32.

Comment

da cu asiguratori tre sa ai mare grija daca nu te intelegi cu vorba buna te duci cu scandal si daca nu sa iti dovedeasca ei ca lai spart intentionat si ii ameninti cu opc si se mai moaie

Comment

Pai ce interes am eu sa imi sparg parbrizu de unul singur poate cei din capitala au alta gandire fata de astia din centrul tatii unde sunt mai putine masini de constatat daune.

Comment

Mi-a sarit o piatra in parbriz,si este o ciobitura de aprox 1 cm diametru.Am CASCO,nu vreau sa-l schimb pe Casco,d-abia am fost la ei,mi-e sila sa bat iar drumu sa stau sa astept,etc masina in service bla bla.Am o singura intrebare:injectarea aia,ca sa nu se extinda crapatura,sau stiu eu...cat costa si sa imi zica va rog cineva in Bucuresti,unde as putea sa ma duc pentru asa ceva,eu stau in Berceni,s-au daca se poate da cu vreo solutie ceva acolo ca sa nu se extinda.Multumesc anticipat.Va salut.
                          sigpic

Comment

Al lasi asa si in vara te duci la ei sa il schimbi cu totul nu te mai complici cu injectare si alte minuni la fel am patit si eu dar in decembrie am avut o dauna si am zis ca mai las sa treaca ceva timp si ma duc iara la ei ca nu ma detanjeaza poate sa mai astepte.

Comment

Pai daca stau asa,o sa crape de tot,e doar o ciobitura mica,e pacat sa nu o tratez acum cand se poate.
                              sigpic

Comment

depinde cat de adanca e spartura, daca a ajuns pana in interior. daca nu a ajuns, nu cred ca o sa se extinda. cam asa am si eu si este acolo de prin vara, iar de atunci am facut vreo 10k km si nu s-a extins nici macar un micron n-are rost sa schimbi parbrizul din fabrica pt o mici ciobitura.

acum depinde si unde este situata ciobitura...
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google