Parbriz ciobit...ii trag un ciocan?!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Parbriz ciobit...ii trag un ciocan?!

Am facut 8500 km cu Loganul meu, in concediu l-am lasat 10 zile in fata unui bloc din Bucuresti si n-a patit nimic.
    Azi, din senin, am gasit pe parbriz o frumusete de ciobitura de vreo 1 cm diametru, garantat nu mai veche de 2 zile. Se simte din exterior la deget...e nasol. Se poate inlocui parbrizul pe Casco sau trebuie sa-i trag un ciocan sa fie dauna mai vizibila? Cine stie sa-mi zica! Multumesc

Si io am avut ceva in genu si l-am dus la o firma specializat si mi lo injectat (acum un an si ceva). In locul in care a fost injectat a ramas o mica urma a ciobiturii dar nu se vede decat daca te uiti de aproape (nu s-au extins carapaturi ceea ce zic ca e bin). Toata treaba asta cu injectatu o fost 25ron (adica 250 000lei vechi) si o durat o ora si ceva.

PS: La fel a patit si un prieten care a lasat sa se extinda crapaturi si dupa aia l-a facut pe casco
    ...de doi lei :p

Comment

Daca vrei da cu o piatra si zici ca ai gasit-o asa in parcare, a dat cineva cu piatra. Cu ciocanul e riscant, poate sa se sparga tot parbrizul si cine stie ce zic cei de la asigurare.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

daca tot nu ma deranjeaza deocamdata, atunci o mai las, sa vedem cum se comporta. daca vad ca se mareste spartura sau incepe sa se crape...tulai la service via Asiban

Comment

daca ai ciobit parbrizul, nu primesti verificarea tehnica anuala. sau la 2 ani, cit draq o fi ea.
          deci eu recomand o injectare inainte sa crape mai tare.
          daca schimbi pe casco, pierzi reducerea anuala la casco care e mai mare de 25 ron
          Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

am si eu casco la asiban si vroiam sa stiu daca schimb si eu parbrizul ciobit o sa-mi creasca ratele lunare apoi? sau cine si-a schimbat ceva pe casco si cum au evoluat ratele lunare la casco? cineva mi-a zis ca mai adauga lunar cateva sute ce mii vechi, e adevarat? la mine a trecut deja un an si 2 luni de cand cotizez la casco.

Comment

nu domne ratele nu au cum sa creasca... in cel mai rau caz raman la fel de mari ca in prima luna de achizitionare a masini...

sigpic

Comment

eu am schimbat multe pe casco si nu am platit nimic in plus... acum depinde si de firma la care ai casco incheiat
                1.6 MPI CRAZY DRIVER

Comment

daca schimbati ceva pe casco,nu va creste asigurarea ,doar in cazul in care nu aveti interventii deloc pe el...1 an...scade un procent...2 ani...scade alt procent... si tot asa pana ajunge pe gratis
                  Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Am la ASIBAN asigurare "Mediana" cu franciza 0%. Nu prea ma pricep ce inseamna, dar studiind contractul mai bine, se specifica ca se scade din suma asigurata ( nu stiu cat la suta din valoarea masini ) cheltuielile reparatiei, si in primul an am un fond de 4,888 RON.

tocmai am fost la asigurari sa-mi dea aviz de reparatii pentru service si ma speriase cineva ca-mi poate creste rata la casco daca schimb ceva.

acum m-am linistit.

Comment

Originally posted by Cristi_Xp
                      daca schimbati ceva pe casco,nu va creste asigurarea ,doar in cazul in care nu aveti interventii deloc pe el...1 an...scade un procent...2 ani...scade alt procent... si tot asa pana ajunge pe gratis

Ar fi ceva sa ajungi cu rata la 0

Comment

Originally posted by [.....:::::G3G3:::::.....
                        Ar fi ceva sa ajungi cu rata la 0
                        Probabil intr-o suta de ani (sper ca am facut socoteala bine... 1%/an...)

Comment

nu se ajunge la rata 0... iar rata lunara scade de la an la an ptr ca si valoarea masini scade... prima anuala de casco se calculeaza sa zicem 5% deci la o masina de 10000de euro avem 500euro pe an... si daca platim integral avem o mica reducere de 10%sa zicem adica platim doar 450de euro iar daca de la an la an nu avem incidente ni se da o reducere ceva de genu 5%-15%din cei 500 de euro priceput? iar faza cu fondu de reparatii daca il depasesti platesti o mica suma ce se numeste reintregirea politei dar e infim ceva de genu la o dauna de 20mil platesti 500de mii...

vati lamurit?

sigpic

Comment

probabil depinde si de asigurator. dar v-am spus, in fiecare an ai reducere. daca faci o interventie pe casco, perzi tot discountul si o iei de la inceput
                            Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Decat sa platesc eu inlocuirea parbrizului (care banuiesc ca nu e ieftina)... mai bine apelez la CASCO. De banii care i-as fi dat pe reparatie mai bine ii bag in motorina si ma plimb. Nu o sa apelez la CASCO daca reparatiile+piesele ma costa sub 250 lei.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google