pana acum nu l-am spalat niciodata,dar o sa il mai sterg cu o carpa ceva ca sa umplut de praf pe capacul ala de insonorizare )
Voi spalati motorul?
Collapse
X
-
Cu toate ca motorul meu e nou si frumos.... nu o sa vada el carpa de la mine... cat va fi al meu... Motive? Sutele de senzori de pe el, daca dau de apa... s-au imbatat! Nu vreau sa fiu informat eronat, si in plus... nu e treaba mea! e a mecanicilor! Ei sunt cei care trebuie sa decida daca trebuie sa-i facem baie sau nu. Promit ca la intalniri sa nu mai ridic capota!
Comment
-
Originally posted by suruboala mea e sa ridic capota si sal vad ca in prima zi.si al meu kiar arata ca in prima zi cu exceptia antigelului care din verde e maro dar oricum il skimb inainte sa vina frigul.
Comment
-
eu am 3 ani si nu am facut spalatura la motor ... nu stiu dar imi este cam frica .. din ce cauza .. mi-au ajuns prea multe vorbe proaste ... la ureche .. si decat sa ma risc .. mai bine dau cu o carpa umeda ... pe el .Alex is My Name .. CT26DZU is my " nickname " )
Comment
-
Mai am o luna si fac un an de cand am masina. Nu a vazut spalat niciodata motorul. Am intrebat un mecanic la reprezentanta si mi-a zis ca "motorul nu se spala". Asa sa fie. E frumos sa fie curat, dar cica e riscant sa bagi apa, asa... in el. Iar cu carpa, unde sa dau, doar pe capacul la filtrul de aer?!!
Comment
-
eu l-am spalat de 3ori in 2 ani cat are masina.
cand trec prin balti am grija sa nu intru tare sa-l stropesc.sunt altii care intra tare prin balti si e tot stropit si mai grav e ca ei intra cu motorul cald de raman aburi dupa ei pe sosea.asa ca eu macar l-am spalat doar cu motorul rece.
Comment
-
Ideea e sa nu spalati motorul (diesel sau benzina) cu jet de apa. Si eu sunt maniac si-mi place sa-l vad curat ca si in prima zi.
Mie imi si place op[eratia asta si n-as lasa un mecanic sa-mi dea cu carpa pe motor, asta e treaba mea!
Deci o carpa umeda, clatita de multe ori at cand se murdareste si frecat tot ce vedeti pe acolo, inclusiv furtunase..si toate cele.
E migalos dar rezultatul e beton. Nu trebuie folosit nici un fel de detergent.
E bine sa faceti treaba asta cel putin o data pe luna, in felul asta nu se pune mult praf si muradrie pe el si astfel se curata mult mai usor (decat daca-l lasati cateva luni nespalat).
Acu' ceva timp m-am intalnit cu niste tipi (unu cu un Nissan, si altu cu un GolfIV) si am deschis si eu capota sa se uite: mi-a placut ce fata au facut (fara sa faca comentarii) cand au vazut ca motorul e ca scos din cutie. )
Comment
-
Am mai zis, evita zona din jurul bateriei.
Comment
Comment