Originally posted by Seba
View Post
Mai mult: pentru superman1983 - daca ai cabluri prea subtiri statia nu-si trage curentul necesar, iar automat aceasta nu mai are randamentul care trebuie... se strica si ea si subwoofer-ul si chiar si bateria pentru ca acel consum este neregulat... prin urmare o viata mai scazuta a tuturor componentelor. In cazul tau ... 5 ani nu mi se pare o viata mica a bateriei .... wtf vreti sa va tina o viata?, mai repede iti pica chiar si daca ai de facut 2-3 km pana la munca .... decat partea de audio...
Condensatorul este mai mult de show si de multe ori folosit doar ca sa se citeasca amperajul pe traseu. Un condensator ajuta( filtreaza) doar undeva la 1-2 % din toata gama de curent care trece prin el. Mai ales aceste condensatoare de pana in 4-5 milioane, iar daca vorbim de acelea mai scumpe ... la cati bani dai pe ele ... deja ai bani de baterie ... cabluri si tot ce iti mai trebuie de calitate superioara....
Pe scurt din 5 configuratii de audio pe masina mea - la prima am folosit condensator dar tot aveam probleme, atunci am investit in cabluri ... si nu am mai avut probleme.
Comment