Va salut. O colega spune ca are un Logan Prestige 1.6 16V (facelift) fara ABS....E ferm convinsa de asa ceva, insa si eu sunt la fel de convins ca Prestige-ul de cand s-a nascut are ABS, chiar si variantele de dinaintea "facelift-ului". Si inca o intrebare. Ambiance-ul, si restul variantelor mai chele,(facelift) vin cu ABS + AFU standard? Sau inca nu? Ca stiu ca acum asa e obligatoriu. P.S Masina colegei e luata din Romania.....
Logan 1.6 16V Fara ABS?
Collapse
X
-
Intrati prieneti pe www.Dacia.Ro si va lamuriti cel mai bine decat sa presupuneti si sa credeti. Am incercat si eu sa intru si pot sa spun ca nu e deloc greu.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
-
Confuzia s-a creat din cauza ca initiatorul topicului stia ca 16v se pune doar pe prestige. De cand cu logan face lift se pune si pe laureate, si poti sa iti iei 16v si fara abs .
E evident ca fata de care zicea el are laureate, 16v dar fara abs. Cred ca era mai corect sa opteze pentru motorul 8v si sa ia abs decat asa...Dar ...Fiecare cum crede ca e mai bineDacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx
Comment
Comment