am si eu o intrebare daca stie cineva sa imi raspunda... nu am avut timp sa ajung la udriste sa intreb dar se poate rezerva un nr preferential si daca da cat costa si pe cat timp?
rezervare numar
Collapse
X
-
Adica sa il rezervi dar sa nu-l pui pe masina? Daca e asa nu cred ca se poate. Oricum si pe mine ma intereseaza chestia asta, poate ne zice cineva care a intrebat.
-
poti sa iti rezervi cate numere vrei.Mergi la udriste la primul ghiseu din stanga , intrebi daca nr respectiv nu este dat si il rezervi.Rezervarea este valabila 1 an. Nu stiu cat mai costa acum dar cred ca 2-300 de mii.Nu iti da numerele ci o chitanta cu care timp de 1 an iti poti inmatricula ulterior masina
Comment
-
Si daca vreau sa-l tin mai mult? Sa zicem 2-3 ani.
Comment
-
Am intrebat eu in luna iulie 2007 si mi s-a spus ca nu se mai fac rezervari. Decat doar la inmatriculare iti poti alege numarul. Dati si voi un telefon Brigada poliţiei rutiere Str. Logofăt Udrişte, nr. 9-15 021/323.30.30Marca Masina: Dacia
Model masina: Logan MCV
Motorizare: 1.5 DCI
Culoarea / Color: Albastru Mineral
Comment
-
oare cei de la politia romana de ce nu dau voie sa avem si noi acces la o baza de date unde sa vedem ce numere sunt libere sau nu??? daca ma duc la ghiseu ``cu mainile in buzunar`` sa intreb daca un numar este liber sau nu, imi zice sau tre sa completez forumulare sa achit taxe?
sigpic
Comment
Comment