am montat un un mp3 player la un service si , dupa cateva ore, mi-a picat vitezometru si tot computerul de bord. nu mai indica nimic. m-am intors la service, tipul de acolo mi-a masurat sigurantele si tot si nu era nimic ars. daca scot cd-playerul din mufa, computerul si vitezometrul isi revin. cum pot remedia asta? mp3 playerul a venit cu mufa lui in cutie, care are niste fir ein plus, insa cel de la service doar a scos mufa din aparatul vbechi si bagat-o in asta nou
probleme comp de bord
Collapse
X
-
Undeva se face un scurt-circuit cu firul care vine pentru cresterea volumului la casetofon.
Comment
-
L-ai montat la service Dacia?
Comment
-
Aha, pai atunci du-te la ei si daca nu vor sa-l faca ameninta-i ca te duci la OPC, sa vezi cum o rezolva.
Comment
-
Si eu am patit asta dar eu am montat singur aparatul si astfel am putut si remedia deranjamentul pentru ca o alimentare care ajunge la vitezometru se foloseste si la zona radio si sunt prinse in acelasi papuc pe care taindu-l practic nu mai prelungesti acea alimentare. Eu am facut asta mai demult si nu mai stiu culoarea firelor.Totul decurge din faptul ca mufa originala a masinii nu se potriveste la majoritatea aparatelor si esti nevoit sa o inlaturi.
Comment
Comment