If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Intr-un moment de nebunie am lipit niste litere pe porbagaj.
Vreau sa il fac acuma clean si nush cum sa le dau jos fara sa ramana lipici dinala..............are cineva vreo idee???
Lipiciul acela il cureti atent cu benzina.Eu am avut masina in service pentru inlocuire usa,si pana la montat mi-au lipit o bucata de folie autoadeziva in locul usii si mi-au facut aripa,pragul si o parte din plafon praf...de lipici..Am pus la sfarsit niste draci pe ei si am plecat cu gandul ca o sa se duca la spalatorie cu spuma activa.Rezultatul: nici un efect!Am cumparat o laveta de microfibre si 200 ml benzina si m-am apucat usor de frecat lipiciul ramas.A iesit f bine cu toate ca am avut foarte mari retineri in a da cu benzina pe vopsea dar nu aveam ce sa fac!
Bafta
Are dreptate Dodo nu ai de ce sa iti faci griji...testat si de mine...probleme poate ar aparea numai in cazul in care ai avut acele litere lipite mai mult timp (ani) adica sa ramana niste urme cu o nuanta putin diferita fata de culoarea masinii...nu cred ca e cazul
Nu are ce sa se intample.Si eu am avut protectii la usi puse,si cand le-am dat jos tot lipiciul a ramas.Freaca mult )...Eu am frecat de mi-a venit rau.Dar nu are ce sa se intample.Doar sa fii atent cu ce le freci,sa nu cumva sa o zgari.
intrebarea mai grava este...nu cumva cand dai jos literele sa se ia si vopseaua? portiunea aceea de lipici se poate si polisha. cei cu taxi cand dau jos de pe jumatate de masina colantul acela, nu polisheaza?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment