Daca are cineva facuta aceasta activare il rog sa posteze ce si cum. merci
Cine Stie Pentru Ce Sunt Cele 2 Cabluri Sub Scaun?
Collapse
X
-
Trebuie schimbate cuplele centurilor, activat martorul din bord si buzzerul. Totul costa in jur de 500 euro.
Comment
-
Ceea ce are bbszilvester sub scaune este senzor (contact) de prezenta persoana pe scaun, este prezent la ambele sacune fata, si pot fi testate printr-o apasare pe scaun in zona respectiva, ele "click-aie" la apasare. Le am si eu prezente la un pick-up dci 85, impreuna cu un cablaj la centuri in zona stalpului B. Presupun cablaj pretensionare pirotehnica. Nu stiu daca contactele si cablajul centurilor sunt active fie in mod airbag-uri sau pretensionare, banuiesc ca pot fi citite pe UCH. Masina are pachet de siguranta, produsa iunie 2008.
Comment
-
Originally posted by alex86 View PostIntrebare unde gasesc si eu niste huse de logan care sa mearga puse pe scaune cu airbag?Logan Kiss Fm 1.4 MPI Gri Comete
Comment
-
am si eu o problema cu cablurile alea ... u nprieten are exact aceeasi masina ca mine laureate 1.6 ph 2 si el are mufa aceea verde eu nu o am.... de ce oare? ma ajuta la ceva?Intalniri Logan Club Constanta:
In Fiecare duminica la ora 18 la OMV-varianta vis-a-vis de DONA Seat
Ptr detalii : 0723.955.045
Comment
-
Si cu ce te ajuta daca o aveai? Iti zic eu, cu nimic...
Comment
-
Stiu ca nu am ce face cu ea ... ca oricum nu pun airebeguri laterale dar eram curios de ce aceeasi masina aceeasi echipare una are si una nu are? care este criteriul? Si pana la urma pentru ce este mai exact exact?Intalniri Logan Club Constanta:
In Fiecare duminica la ora 18 la OMV-varianta vis-a-vis de DONA Seat
Ptr detalii : 0723.955.045
Comment
-
firele sunt pentru airbaguri laterale. si sunt precablate la variantele de echipare la care se poate instala optional airbag lateral. de la laureate in sus, daca nu ma insel...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
Comment