Vopsit Tamburi - Scule necesare

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vopsit Tamburi - Scule necesare

de cit e tubulara pentru piulita de la tamburi???
    vreau sal dau jos si nu am o cheie asa de mare,trebuie sa cumpar si sa nu iau una prea mare sau prea mica (30 sau 32?)

nu stiu de cat e cheia, daca doar vrei sa-i vopsesti, nu trebuie dati jos. crede-ma, ca i-am vopsit si eu pe masina, dupa cum au facut altii si nu sunt probleme, ies foarte fain. doar mana fina sa ai...
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Exact nu trebuie dat jos tamburii pentru ai vopsi, putina indemanare cum zice si Seba, si niste scoci de hartie,pentru a acoperi unle parti si niste ziare, ca sa acoperi cumva aripa si un pic din spoiler sa nu se duca pe el pulberi de vopsea,si eu iam vopsit cu ei montati si nu au patit nimica si tamburi si etrierii!Am dat un pic din greseala pe disc, dar la prima franare sa dus imediat !bafta
      sigpic

Comment

De unde asta sa-i dai jos de pe masina? Ii sablezi sau cum?
        Pe masina toata operatiunea. Incepi cu smirghel de 120 si diluant dupa aia. Si vopsea bineinteles. La mine le-am vopsit cu pensula. Si au iesit foarte bine. Conteaza vopseaua, insa.

Comment

Cand mi-am echilibrat rotile , am cumparat o sticla de diluant ,un spray de vopsea , i-am cinstit pe baieti si le-au vopsit ei .Am vopsit si tamburii si etrierele . Au iesit misto .

Comment

nu-i vb numai de vopsit ,si sincer fiecare face cum vrea,eu nu-i vopsesc pe masina ,daca e sa fie ar trebui dati jos si vopsiti 2 miini sa iasa treaba buna . amator de lucruri ieftine nu sunt (nu ma intelegeti gresit ,dar sa-i vop. 1 la 2,3 luni nu vreau) oricum ma intereseaza nr cheiei si pentru alte interventii.

Comment

eii nici chiar asa domnule Profesor..! daca nu erai amator de lucruri ieftine nu aveai Logan sau si mai bine zis..1.4 mpi. Revenind , iti pot spune din proprie experienta ca i-am vopsit direct pe masina punand totusi hartie prin imprejulul locului unde lucrez. Important e ca vopseaua sa fie rezistenta la temperaturi inalte si totul va iesi din prima mana. Am vopsea data de 6 luni si nu a patit nimic.
              sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

ok, de vopsit pe masina n-o sa-l convingem macar sa-i zicem ce cheie ii trebuie daca are omul si alte ganduri cu tamburii aia...eu unul nu stiu ce cheie. voi?
                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

pina una alta daca tie iti e tot una 7500E ,poate pentru alti nu,iar amator de lucruri ieftine ,a nu se intelege ca daca ai un logan fie el si de 1.4 inseamna ca esti un fraier (amator) eu nu am cerut decut un mic detaliu nu am provocat pe nimeni la nimic si nici nu am intrebat sau comentat cum si-a vop. unii sau altii tamburii, incercati sa fiti mai buni cu altii pe care ii considerati 'amatori'.
                  Numai bine tuturor!!!

Comment

Domnule profesor...Imi cer scuze daca te-am deranjat cu ceva dar si vorba ta "amatori de lucruri ieftine" a lovit in mine, ptr ca eu am vopsit tamburii direct pe masina. Sper ca in cursul zilei de maine sa pot atasa poza cu sprayul folosit de mine , poate te inspira cu ceva;)

Ps. Dupa cum se observa si eu am 1.4 si nu ma consider fraier ;)

Numai bine ,
                    Last edited by Thejock3r; 23 December 2008, 00:15.
                    sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

eu de felul meu nu comentez faptele si nici deciziile altora,daca pot sa-i ajut bine de bine daca nu stau in banca mea,nu trebuie sa te superi ,ca nu am facut referire la nimeni si chiar nu am nimic cu cei care vor sa faca una alta in felul lor si imi cer scuze daca prin expresia mea am jicnit pe cineva , sincer va multumesc tuturor pentru informatiile date cu privire la vop. tamburilor dar cum reiese din primul meu post ma intereseaza mult mai mult nr cheiei .
                      imi cer scuze inca odata daca am gresit cu ceva!

Comment

la masina mea am vopsit tamburii si etrierii cu vopsea rosu passion la spray si tin foarte bine. secretul este cum pregatesti inainte suprafata care o vopsesti .se astupa cu scoci de hartie si ziare locurile care nu vrei sa le vopsesti.
                        Captain of the black pearl

Comment

Nu trebuie dati jos, iti faci de lucru degeaba (mai ales ca piulita aia trebuie stransa cu grija la montare, altfel risti in timp sa se duca naiba rulmentii).

Uite ce am facut eu la o intalnire intre membrii. Un spray, o perie de sarma, ceva scotch si un pic de diluant.
                          Dai minim trei straturi, nu incerca sa acoperi bine de la prima mana (o sa ''curga'' vopseaua).
                          Daca e nevoie, dai si de 4 ori.

PS: decuparile alea au iesit asa pt ca asa a fost dorinta proprietarului ) , e suficient sa acoperi gaurile un pic.
                          Attached Files
                          Last edited by Octavian; 23 December 2008, 12:54.

Comment

mai voi nu intelegeti ca nu numai pt vopsire vrea sa dea jos tamburii? a zis omul destul de clar, dar cine dracu sta sa citeasca tot topicul? a cerut numarul cheii care desface piulita aia. lasati-l sa futa sau nu tamburii, daca ii face placere sa-i dea jos, daca stiti ce cheie trebuie, spuneti-i, altfel va rog nu-i mai dati sfaturi cum se vopsesc tamburii, ca nu aia-l intereseaza cel mai mult. mersi de intelegere.

Comment

Pai de ce e asa de secretos si nu spune ce vrea defapt sa faca la tamburi? ))
                              Adica face topic ''Tamburi vopsiti'' , dar printre altele mai vrea si altceva sa faca.
                              Pai sa faca... treaba lui, noi i-am spus cum sta treaba cu vopsitu.

Daca e asa de importanta cheia aia, trebuia sa faca topic cu Cheie tamburi si gata. Si ca ajutor, sa dea capacu ala jos si sa vada ce cheie trebuie, pt ca la noi cam bate vantu.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google