corect, tavi! eu am zis undeva mai sus ca nu stiu ce cheie trebuie, daca stie cineva e rugat sa spuna. strict ce cheie trebuie si apoi inchidem, ca de 2 zile culegem floricele de pomana
Vopsit Tamburi - Scule necesare
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Sincer nu inteleg de ce folositi asemenea limbaj , stiu si eu ce trebuie sa fac daca e sa aflu singur ce cheie trebuie (altfel nu asi mai fi deschis subiectul)dar am apelat la voi in speranta ca stie cineva si sa merg sa o cumpar, ar fi fost mai usor asa ,nu-i nici o problema am sa ma descurc singur,iar in legatura cu vopsitul tamburilor pe masina se vede bine ca nu iese fara sa vaporizezi sau sa stropesti si alte componente. sincer daca e sa mai intreb ceva ma gindesc de 10 ori inainte sa o fac , in loc de raspuns primesc altele ,ori nu ma fac eu inteles ori nu am pe cine intreba. Rog un modelator sa inchida postul.
MULTUMESC!
Comment
-
Ce vaporizare bre? Tu nu vezi ce lucru de arta am facut?? )))))
Toata treaba facuta intr-o parcare unde batea vantu ca naiba.
Nu e greu sa acoperi si arc, telescop, brat cu ceva hartie si nu mai ''vaporizezi'' nimic.
Oricum daca ar fi doar pentru vopsire, e prostie sa dai jos tamburii.
Comment
-
de dat jos fie...dar sa vezi ce fain e sa ii pui inapoi )
Ceea ce oamenii se chinuie sa iti zica,e ca nu se merita sa ii dai jos pentru atata lucru.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment