Subwoofer pe CD-player-ul Bluapunkt

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Subwoofer pe CD-player-ul Bluapunkt

Salutare,

Iar am o intrebare la care nu am gasit raspuns pe nicaieri.
    Am pe masina CD-player-ul original de pe Logan, Blaupunkt (mi-am schimbat casetofonul multumita unui om satul de acest CD-player ).
    El merge impecabil, sunt foarte fericit cu el, e o diferenta ca de la cer al pamant intre caseta si CD (stiam dar e placut sa redescoperi chestii de genul asta ) ).
    Mergand cu un amic care poseda un subwoofer am inceput sa poftesc si eu la asa ceva.
    Ma intreb insa daca se paote lega la acest cd-player un amplificator si un subwoofer?

Multam
    Semnalizatoarele unora, nu se aprind din lipsa de bun simt. Mare defect tehnic!

cred ca se poate,iesirile de la difuzoare pleaca in amplificator iar din ala in difuzoare,e simplu.

Comment

Teoretic asa mi se pare si mie corect, dar cum ramane cu controlul subwoofer-ului? Acesta se va putea controla (volum+intensitate) doar odata cu boxele?

Comment

pentru asta ti-ar cam trebui un CD-Player mai bun,cu reglare separata pe subwoofer

Comment

se pote

ma io acuma mi-am pus un sobwoofer MAC pe cd-playeru asta si mere super fain...atata c amo costat cam mult montarea ca mi-am pus cabluri calumea si tre pus un filtru nush ce pt sobwoofer...da oricum o meritat ca merge ft fain is multumit
          .....::::: Ambition 1.5 DCi :::::......

Comment

Originally posted by moshutzzu
            ma io acuma mi-am pus un sobwoofer MAC pe cd-playeru asta si mere super fain...atata c amo costat cam mult montarea ca mi-am pus cabluri calumea si tre pus un filtru nush ce pt sobwoofer...da oricum o meritat ca merge ft fain is multumit
            Ma bucur sa aud ca ti-ai montat ce voiam sa imi pun si eu si ami mult ca esti incantat de el ;) Cred ca ti-ai mai montat un condensator care costa 1.5 milioane parca.

Comment

Originally posted by moshutzzu
              ti-ai montat si amplificator pe langa subwoofer?

Comment

se gasesc niste adaptoare high-low care preiau semnal de la boxe si il transforma in intrare pt wofer.. si astfel nu itzi ai nici din puterea boxelor si nu exista nici riscul sa arzi statzia.. in skimb volumul woferului tot nu o s ail potzi controla individual de boxe...

Comment

Originally posted by cattalin81
                  Ma bucur sa aud ca ti-ai montat ce voiam sa imi pun si eu si ami mult ca esti incantat de el ;) Cred ca ti-ai mai montat un condensator care costa 1.5 milioane parca.
                  salut catalin.....uite sa iti zic eu ce am pe masina si poate o sa ai si u.....o linie amplificator Mutant 240w(in punte) + tub JBL 300w + un adaptor HI-LOW + un kit pt amplificator = un sunet super.....pe cd playerul Blaupunkt din dotarea masini cu 4 boxe tot din dotarea masini....semnal luat din boxele spate cu adaptorul HI-LOW... linia pusa pe contact ca sa fie treaba buna si regaljul este din casetofon bass la -5 inalte la +5 si statia data la 3/4 din puterea ei....si ai o sonorizare perfecta.....all the best... (si in curand un condensator dar nu e neaparat, ala se pune cam dupa 6 luni de la punerea liniei)....
                  JUST ME.....30-rdd......

Comment

rdd dece dupa 6luni? si nu dupa 2 sau dupa 7?

sigpic

Comment

e o medie in mare,cam dupa juma de an....repede u sa zici ceva....pai incepe si fura curent din baterie ca se mai duce electrolitul din ea....si deaia trebuie..... sarbatorii fericite la toata lumea....all the best
                      JUST ME.....30-rdd......

Comment

Am si eu o intrebare:
                        Am pe masina casetofonul cu mp3 Blaupunkt cu care a venit Loganul.
                        In paralel, conduc un Clio, care are tot Blaupunkt.

M-am obisnuit cu acel "satelit" pentru casetofon din dreapta volanului, de pa Clio.

Intrebarea este: se poate monta asa ceva pe mp3-ul de pe Logan? Daca DA, de unde?
                        Logan KissFM 1.5 dC
                        B-79-MEF

Comment

din ce stiu si am citit nu se poate monta satelitul la volan pentru ca HU nu are acele functii
                          Captain of the black pearl

Comment

si eu asa stiu ca nu se poate monta..:| am intrebat la reprezentanta si au spus ca nu au asa ceva si ca nu se poate da oricum ii aproape cd playerul de volan si nah
                            LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                            Enter the Matrix

Comment

SAlut

am si eu o intrebare ptr tine ..eu am casetofon blaupunkt stock cu boxe stock pe un sandero..si as vrea sa pun o statie si un tub de bass aceeasi firma..pe tine cat te-au costat piesele si cu montaj ???..

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google