Schimbare Termostat

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eu sunt foarte multumit deschide cand trebuie nu mai scade sub 4 linii.eu am si gpl si se cunoaste diferenta.

Comment

• Originally posted by mr.K View Post
      Calorstat tine puţin spre foarte puţin. Se decalibreaza rapid. Poate esti tu mai norocos, eu n-am fost cand am pus asa ceva.
      asta nu stiu, o sa aflu cu trecerea timpului. termoststul original pe care l-am dat jos in octombrie a fost tot calorstat si a tinut de cand am masina, din 2005. eu sunt multumit ca merge, am luat de origine thompson dophinese din reprezentanta si a fost defect, de la inceput juca 4-2-4, la inceput de cateva ori si dupaia vedeam 4 linii doar cand opream masina in paracre, pana plecam ca dupaia iar scadea.

acum ce ai pe masina, ce ti s-a parut mai bun din ce ai folosit si auzit pana acum??? dar asta depinde acum, cum tu spui ca calorstat te-a tinut putin, pe mine thompson dophinese care se reprezentanta il vine ca fiind de origine a fost defect de le bun inceput.
      Last edited by mallibu; 15 December 2014, 14:51.

Comment

• Originally posted by Octavian View Post
        In cutia de Gates poti avea marea surpriza sa gasesti tot Vernet, adica exact acelasi ca cel de origine.

Asta o stiu de la un bun prieten care lucreaza in vanzari piese auto de multi ani, daca el minte, mint si eu.
        Confirm am cumparat/inlocuit Gates original 40 lei, si in cutie este Vernet France, acum sa vedem cat tine, cel original al masini 2008-2014

PS: Pt. cei care lucrati in domeniul Auto, unde mai gasim un termostat (Model/Producator) care sa tina cat cel ce echipeaza masina din Fabrica, sa nu il schimbi "anual"
        Dacia GoLan KissFm 1.6

Comment

• Originally posted by GBi View Post
          PS: Pt. cei care lucrati in domeniul Auto, unde mai gasim un termostat (Model/Producator) care sa tina cat cel ce echipeaza masina din Fabrica, sa nu il schimbi "anual"
          Piesele de primă echipare sunt aproape imposibil de egalat ca durată de viaţă, chiar dacă la înlocuire se optează pentru acelaşi reper, produs de acelaşi producător şi schimbul propriu-zis se face numai în reprezentanţă.
          P.S Caietele de sarcini sunt cele care fac diferenţa, mult mai stricte şi "stufoase" în ceea ce priveşte piesele OEM.

Comment

• ce ziceti, termostatul poate influienta consumu masinii, 1.4 MPI

Comment

• Numai daca functioneaza prost. O sa iti creasca nitel consumul, 0.5-1 L/%.

Comment

• Originally posted by Ampt View Post
                Piesele de primă echipare sunt aproape imposibil de egalat ca durată de viaţă, chiar dacă la înlocuire se optează pentru acelaşi reper, produs de acelaşi producător şi schimbul propriu-zis se face numai în reprezentanţă.
                P.S Caietele de sarcini sunt cele care fac diferenţa, mult mai stricte şi "stufoase" în ceea ce priveşte piesele OEM.
                Sa stii ca orice producator de piese auto are 2 linii de asamblare, 2 planuri , 2 proceduri de asigurare a calitatii etc pentru fiecare produs. Un set pentru ce livreaza in uzina, alt set pentru ce livreaza la magazia de piese de schimb. Asta desi codul stanta pe peisa e unul si acelasi indiferent de destinatie.
                Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

• Am schimbat termostatul original cu unul Wahler , anul trecut prin martie, (vezi postul #330). S-a montat usor si inca merge fara probleme !
                  sigpic

Comment

• Wahler am pus si eu...foarte bun l-am montat in decembrie nu scade sub 4 linii.cel de origine made in france este si scump si foarts prost de cand se monteaza.

Comment

• Salutare, am si eu o problema de cand am schimbat termostatul. Imi pierde antigel pe la imbinare. Am schimbat 2 garnituri, corpul de la termostat cu unul de origine si degeaba. Ma dispera, daca fac un drum mai lung raman fara antigel.
                      Nu-i bai...

Comment

• Ca sa nu mai creez vreun thread sau daca este deja imi cer scuze si rog moderatorii sa mute postul.

Vreau sa schimb antigelul , am cumparat deja 3 sticle de Rx Type D Glaceol , si vreau sa-l diluez cu apa demineralizata.

Intrebare .
                        Conteaza daca este apa demineralizata sau apa distilata ? am luat din Carrefour apa demineralizata care pe eticheta imi scrie ca se poate dilua cu antigel.
                        Afecteaza in vreun fel sistemul de racire acest tip de apa ?
                        sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

Comment

• E buna, merge.

Comment

• Ce procentaj de diluare imi recomandati sa folosesc ? eu as merge pe dilutie 50/50 adica un litru de antigel la un litru de apa demineralizata.
                            50% = -36 grade C.
                            sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

Comment

• Daca asa scrie si pe ambalajul antigelului, de ce nu?

Comment

• Glaceol RX Type D (volum %) 30 / 40/ 50
                                Punct de gel(C) /- 15/ - 24/ - 36

Eu inteleg de exemplu la un volum de 50% diluare astfel : 50%antigel cu 50% apa distilata , in cazul meu 1l antigel la 1 l apa distilata. Daca gresesc va rog sa ma corectati.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google