Schimbare Termostat

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Am verificat ieri eu ... la unele masini este de 8, la altele de 10.
    Eu am schimbat termostatul la 2 masini - 1.6 16v si la un 1.4 8v - ambele aveau surubul M6 (cheie de 10). Ieri am vazut la doua motoare 1.4 care avea suruburile unul M5 si unul M6 (cheie de 8). Acum este clar - e de doua feluri! Sau cel putin 2 feluri ...

Comment

azi am luat un termostat nemtesc....nemtii astia nu pun si garnitura in pachet la 17 lei.

Comment

sa vez ce fain e cand mergi sa iei garnitura separat , si costa 15 lei ) .
        Poti incerca sa o folosesti tot pe cea care vine pe termostat .
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

da, dar tot nu costa 45 lei cat vine la pachet un termostat cu garnitura

Comment

nu va zgarciti la termostat
            Alea care costa putin , au membrana aia cauciucata in interior , care o sa crape foarte repede termostatul .Cautati aia cu ceva alamiu in ea , ala tine mai mult .
            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

eu am folosit tot garnitura veche si nu au fost probleme,este aproape un an de cand l-am schimbat.

Comment

Salut. Am observat si eu de ceva timp ca destul de rar mi se ridica apa la 4 liniute, in rest sta la 2 liniute, chiar si in oras. Trebuie cumva schimbat termostatul sau pot sa dau vina pe vremea rece, sau il las asa?

Comment

cu siguranta e de vina termostatul.

Comment

Da, deci se pare ca numai la 2 linii sta. Insa caldura pare ca baga bine in masina. Am inteles ca ar mai putea fi nu stiu ce senzor/sonda care costa 200 lei. Sa schimb termostatul si sa vad dupa aceea? Cum mama ma-sii se mai manifesta defectiunea termostatului in afara afisarea a numai 2 linii in bord la temp apa?

Comment

• Si la mine baga caldura nu erau probleme dar acum cu termostatul nou parca baga caldura mai repede si se incinge mai tare .
                      sigpic

Comment

• Daca sta numai la 2 linii probabilitatea sa fie termostatul de vina este mai mare decat daca ar fi sonda.
                        Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Ok, cumpar o sa cumpar termostat si revin dupa montaj.

Comment

• Si nu uita ca-ti trebuie neaparat si lichid de racire, pentru completare. Asa ca vezi si niste antigel daca tot cumperi termostat.

Comment

• Am aproape un litru de Glaceol RX in portbagaj pentru completare.

Comment

• Ar trebui si 1 l de apa distilata.
                                Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google