Lovitura bordura - Urmari

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Lovitura bordura - Urmari

Azi intr-o parcare ghetoasa am virat mai brusc la vreo 40 de km/h si mi-a fugit fundul si am lovit bordura destul de violent cu roata din spate dreapta.rezzultatul capacul putin ros acolo langa geanta.
    Deocamdata roata e ok problema e de unde am eu certitudinea ca Doamne fereste nu se va intampla ceva cu ea la drum mai lung?Oare poate sa imi afectat ceva acolo??
    Pana deocamdata nu e sper sa nici nu fie.Astept pareri va rog.

Sall nu vreau sa fiu rautacios dar acolo dupa cum spui ai lu-at viraj cu frana de mana pe zapada sau gheata ca vad ca esti din arad ca la noi in bucuresti inca nu stim cum arata zapada de anu asta ,da deci facand acesta manevra trebuia sa te gandesti ca o sa ai anumite probleme asa ca asumati anumite riscuri ,teoretic acum nu ar trebui sa ai probleme dar mai tarziu o sa ai unele probleme legate de geanta roti si de fuzeta sau rulment dar repet totul depinde de violenta lovituri si bineinteles de cat de des o sa mai faci aceasta treaba .Acum gandestete de doua ori inainte sa mai fortezi masina acesta este proiectata sa o utilizezi in conditii optime nu facant liniute si intoarceri pe frana de mana .

Comment

Pe langa sfatul primit de la gelica75 te anunt ca esti foarte off topic.
      sigpic

Comment

Nu ar trebui sa ma duc maine cu ea la dealer sa mi-o puna pe tester?

Pai ce,trebuia sa mai deschid un thread cu,,Ajutor"?
        Last edited by Red_Alin; 26 December 2008, 23:49. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Nu frate maine dute si viziteaza un prieten o ruda date cu schiurile cu ceolofanu stai si odihnestete dar lasa masina in pace acum sincer sa fiu cu tine cam ce ai vrea sa iti spuna acel tester crezi ca ai senzori pe la roti sa iti spuna cam cate gropi iei si cate borduri stai linistit .

Comment

Nu,dar au aia echilibrari,alea ,alea.
            Si daca cineva considera ca sunt offtopic imi cer scuze.

Comment

calmati-va baieti e craciunul ... da alin esti off topic ...
              sigpicMy ride

Comment

Beti mancati si simtiti-va bine !

Comment

Am inteles ca sunt offtopic,mi-am si cerut scuze ,iar cu toate astea mi-am primit un warm.Frumos sade in a2a zi de Craciun.

Comment

Buna,
                    Nu are nimic,dar in timp mai poti merge pe la reprezentanta sa traga putin de roti,alea ,alea...in rest, stai linistit,ai incredere,....nu are nimic masina, pe viitor fi mai atent... SARBATORI FERICITE !
                    P.S. si eu mai merg din cand in cand si o mai verific ,am prieteni si ma ajuta,oricand sunt bine venit...(imprieteneste-te cu un mecanic bun) nu-i rau sa o verifici ,cu atatea gropi si multe altele...ASTA E ROMANIA !))) domnul meu...RED_ALIN
                    Last edited by kenjiro_sanga; 27 December 2008, 01:50.
                    sigpic
                    Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google