Scaune cu airbag

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

stie careva cat costa un set de scaune cu airbag lateral?
    masina a fost dotata standard dar fostul proprietar un idiot le-a schimbat pt ca era arsa tapiteria!
    http://sincemylastcigarette.com/bann...EUR_3_dark.png

Comment

eu am montat pe masina mea instalatia de airgab lateral si anume:
      >> centuri cu pretensionere
      >> calculator aibag-are mufa portocalie si mai mare ca cea originala
      >> senzori pe stalpii laterali ai masinii, 2 la numar
      >> instalatia electrica, binenteles
      >> si mai am nevoie de scaune, care inca nu am gasit.
      toate astea au fost facut de un coleg de servici fff bun electrician in special pe logan
      http://www.loganclub.ro/forum/masinu...an-t22792.html

Comment

Originally posted by Seba View Post
        Ai uitat sa zici ca cei din service nu vor sa faca modificarile...si cei de la veceu mi-au spus ca nu se fac modificari, deoarece ar costa prea mult. de cand ii doare pe ei de portofelul meu? Nu mi-au raspuns insa la intrebarea "daca se raneste sau moare cineva ca urmare a unui impact lateral, o sa-i explicati familiei ca au fost prea mari costurile de montare a airbagurilor - oricum suportate de proprietarul masinii?"
        Si daca se raneste sau moare cineva ca urmare a unei declansari intempestive a airbagurilor fara impact, explica propietarul familiei ca el a fost mai smecher si a modificat masina?
        Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

Originally posted by solano View Post
          eu am montat pe masina mea instalatia de airgab lateral si anume:
          >> centuri cu pretensionere
          >> calculator aibag-are mufa portocalie si mai mare ca cea originala
          >> senzori pe stalpii laterali ai masinii, 2 la numar
          >> instalatia electrica, binenteles
          >> si mai am nevoie de scaune, care inca nu am gasit.
          toate astea au fost facut de un coleg de servici fff bun electrician in special pe logan
          si cat tea dus "afacerea"?
          cred ca daca ai cauta mai bine ai gasi scaune de abs+ ca daca nu ma insel alea au airbaguri laterale!
          Last edited by nicu_rcn; 15 November 2011, 11:38. Reason: Automerged Doublepost
          sigpic

Comment

Airbagurile laterale fac parte din "optionale". Din ce stiu eu, "optionalele" se pot monta si ulterior pe masina, in unitatile agreate de producator, evident, pe banii "apropitarului".

@einstein1984: unui prieten i-a sarit airbagul la o "Coyota" la drum intins. O saptamana si-a suflat mucii prin ceafa. A primit doar scuze si un alt volan... Deci se intampla si la case mai mari.
            The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

@einstein: airbagul declansat din senin e basm curat. uita-te la mufa lui, o sa intelegi de ce. nu se declanseaza decat daca ecu airbag ii da comanda, sau in masina te joci cu lupa in soare pe capsa pirotehnica, sau ii dai foc cu bricheta, sa vezi daca sare. in cazurile astea, ala care face asa ceva, e la fel de destept ca ala de se uita in rezervor cu chibritul sa vada daca mai are benzina...
              daca schimbi ecu airbag si montezi doi senzori, apoi schimbi scaunele, n-ai cum sa declansezi airbagul decat daca ai facut lucrarea cu 4 maini pe stanga sau esti complet idiot si nu bagi mufele calumea, sau faci scurturi intentionat. toate elementele de siguranta au mufe anti-bou, deci unui om normal ii este exclus sa greseasca la asamblare, decat daca e si militian si halterofil in acelasi timp
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Originally posted by nicu_rcn View Post
                si cat tea dus "afacerea"?
                cred ca daca ai cauta mai bine ai gasi scaune de abs+ ca daca nu ma insel alea au airbaguri laterale!
                nu m_a dus nimic, ca baiatul care mi_a facut instalatia mi_e coleg
                http://www.loganclub.ro/forum/masinu...an-t22792.html

Comment

si ca idee cat ar costa senzorii, cablajul si ce mai trebuie?
                  sigpic

Comment

probabil le iei pe aproape nimic de prin dezmembrari.

Comment

am eu abs+ si n-are airbaguri laterale, n-as paria ca vin in echipare standard, chiar asa marinimosi sa fie aia de la dacia?
                      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Originally posted by Seba View Post
                        @einstein: airbagul declansat din senin e basm curat. uita-te la mufa lui, o sa intelegi de ce. nu se declanseaza decat daca ecu airbag ii da comanda, sau in masina te joci cu lupa in soare pe capsa pirotehnica, sau ii dai foc cu bricheta, sa vezi daca sare. in cazurile astea, ala care face asa ceva, e la fel de destept ca ala de se uita in rezervor cu chibritul sa vada daca mai are benzina...
                        daca schimbi ecu airbag si montezi doi senzori, apoi schimbi scaunele, n-ai cum sa declansezi airbagul decat daca ai facut lucrarea cu 4 maini pe stanga sau esti complet idiot si nu bagi mufele calumea, sau faci scurturi intentionat. toate elementele de siguranta au mufe anti-bou, deci unui om normal ii este exclus sa greseasca la asamblare, decat daca e si militian si halterofil in acelasi timp
                        Orice e facut de mana omului se defecteaza. Nu se defecteaza neaparat ca a fost montat prost dar se poate defecta. Fabrica isi asuma raspunderea pentru ce monteaza daca se declanseaza aiurea. Mecanicul care face asta poate face acelsi lucru?
                        Cat priveste basmele.... spune asta cuiva care NU a vazut asa masini cu problema asta. Oi fi eu mai fraier ca nu vreau bricolaje la airbaguriile masinii care ma transporta.
                        Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

Nu-i vorba numai de bricolaj. Montarea de airbaguri laterale trebuie dublata de schimbarea tapiteriei scaunelor, deoarece cusatura pentru scaunele cu airbaguri se face "un pic" altfel, ca sa poata ceda la presiunea airbagului. Nu de alta, dar sa bubuie airbagul fara sa iasa afara din husa nu ajuta pe nimeni.
                          The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

eu nu ma refeream la decuparea spumei si introducerea airbagurilor, asta chiar e o idiotenie, ci la montarea unor scaune cu airbaguri si in plus, sa tragi 4 fire in masina si sa schimbi un calculator (desfaci 4 suruburi si o mufa, pe langa care mai pui 4 fire papucite), sa cuplezi din nou bateria, apoi sa pui tapiseria la loc, deasupra.

Comment

Originally posted by JREwing View Post
                              ... unui prieten i-a sarit airbagul la o "Coyota" la drum intins. ...
                              Dar, probabil, nu intamplator (trebuie sa avem incredere in tehnica moderna).

Comment

si pana la urma nu stie nimeni cat ar costa 2 scaune originale logan cu airbag lateral??? ca vad ca nu a gasit nimeni! nu se poate sa nu se gaseasca undeva ca doar sunt consumabile airbag-urile )
                                http://sincemylastcigarette.com/bann...EUR_3_dark.png

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google