Ajutor vanzare masina preluare rate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ajutor vanzare masina preluare rate

Salut am si eu o problema va rog ajutati-ma... am un logan laureat plus cu de toate pe el si ce am mai pus eu ... acum am o oferta sa il dau, problema e ca eu l-am achizitionat in credit auto si masina este gaj la banca... persoana care mi-a facut oferta si nu e de ratat a zis ca imi da 1000 euro si preia el ratele plus ca accepta orice fel de act la notar. Sa fac oare contract de imprumut ma refer la faptul ca l-as imprumuta eu pe el de suma care mai e de platit la banca si promisiune de vanzare cand va termina de achitat suma?

mentionez ca masina ramane pe numele meu pana in momentul achitarii si mai am vreo 7ani si 10 luni

sa inteleg ca nu este nimeni care imi poate da un sfat cat de mic?

[QUOTE=RnjiTzU;227052]Salut am si eu o problema va rog ajutati-ma... am un logan laureat plus cu de toate pe el si ce am mai pus eu ... acum am o oferta sa il dau, problema e ca eu l-am achizitionat in credit auto si masina este gaj la banca... persoana care mi-a facut oferta si nu e de ratat a zis ca imi da 1000 euro si preia el ratele plus ca accepta orice fel de act la notar. Sa fac oare contract de imprumut ma refer la faptul ca l-as imprumuta eu pe el de suma care mai e de platit la banca si promisiune de vanzare cand va termina de achitat suma?

mentionez ca masina ramane pe numele meu pana in momentul achitarii si mai am vreo 7ani si 10 luni

Last edited by RnjiTzU; 28 December 2008, 23:52. Reason: Automerged Doublepost

avand in vedere ca este un credit auto si nu leasing, nu stiu daca se poate face asa ceva. doar sa isi faca el un credit cu valoarea care o mai ai tu de platit, tu iti lichidezi creditul si el plateste ratele la creditul lui. de predare leasing am mai auzit, dar de predare credit n-am mai auzit. dar e posibil sa fie cam tot aceeasi mancare de peste.
    Citroen C4 Coupe 1.6 hdi 110 cp 2006 rouge lucifer

Comment

nu... ai dreptate nu se poate dar asta am zis masina ramane pe numele meu pana va fi achitata si eu sa fac contract sau altceva cum ca il imprumut de suma care mai este la banca si el imi plateste mie contul masinii de la banca ....

Comment

Eu zic sa nu te complici asa...se pot intampla multe lucruri in 7 ani.Cel mai bine,face colegu imprumut la banca pentru nevoi personale,achiti tu creditul si el isi plateste ratele.

Comment

Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google