Infundaturi / Lovituri In Tabla ...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Infundaturi / Lovituri In Tabla ...

Salut
    Am observat 2 indoituri in tabla pe usa dreapta spate chiar pe muchie...mi-au lovit-o in parcare la Cora cu usa.Se vede destul de urat si as vrea sa stiu daca as putea sa le rezolv intr-un fel fara chit si revopsire.Auzisem ceva de un sistem cu ventuze care ar rezolva astfel de indoituri.Ma puteti ajuta cu o informatie ceva...?
    Multumesc
    Attached Files
    http://img132.imageshack.us/img132/5928/semnaturas.jpg
    Sony/Magnat/Alpine/Focal

Am avut eu aripa spate infundata..destul de mult.Si au scos-o cu ventuze(nu ce-i de la service Dacia) dar tot a mai ramas un pic.Oricum multi vad putin pricep.Numa` daca stii ca o fost lovita si te uiti iti dai seama.

La tine nu cred ca au ce sa-i faca..e prea mica indoitura.Oricum..te duci mai bine la un service..si vezi ce spun baietii de acolo
    Cumpar volan de Duster

Comment

pai tocmai de asta ma temeam si eu ca nu stiu daca ar putea sa ii faca ceva...sunt indoituri mici si sunt chiar pe muchie.cat te-a costat operatia sobo ?
      Sony/Magnat/Alpine/Focal

Comment

@ciky eu am o indoitura de asta chiar pe muchia de la aripa spate, a fost lovita in parcare cu portiera iar pe aripa cealalta tot in spate mai am o indoitura cred ca de la o piatra care a sarit de pe drum. Oricum trebuie sa ma uit atent ca sa observ.

De curiozitate am intrebat la service-ul dacia cit m-ar costa sa-mi faca numai indoitura facuta cu portiera si mi-au cerut 500 RON... am zis ca nu are rost sa o fac pe casco si nici sa dau bani numai pentru atit si am lasat-o asa ca vopseaua nu e sarita.....

Nu vreau sa te sperii dar cu ai acolo indoiturile alea la aripa incet incet dar sigur o sa-ti apara pe toata masina si nu ai ce face.

Eu cind parchez las distanta mai mare(daca este posibil) fata de masina din lateral ca sa nu o mai loseasca cu portiera..... dar nici faza asta nu te ajuta prea mult ca vine altul care parcheaza aproape si-ti mai si deschide portiera ca trasnea..... asta tine de noi.... sa fim mai atenti cind deschidem portiera sa nu atingem masina din lateral................daca ar gindi toti ca mine ce bine ar fi
        Last edited by juann; 30 December 2008, 17:22.

Comment

multi sunt idioti, mie mi-a tras o portiera unul cu un BMW 320, deci ....la ce sa te astepti la cei cu dacii 1300 ??

Comment

Asta tine de respectul fata de ceilalti de gradul de educatie/cultura pe care il are fiecare. Poti sa ai si masina de 500.000 EURO ca daca esti cioban tot ciban ramii....

Comment

Dupa ce pare in poze, este pe muchie, adica pe ambutisarea liniei. Se scoate destul de greu, poate chiar foarte greu. Eu am patit-o la fix o luna dupa ce am luat-o. Si tot de la un supermarket si tot pe o muchie. Asta-i Romania. Au trecut 3 ani de atunci. Daca as pune la suflet, fiecare chestie de acest gen, si au fost destule de atunci, unde ajungeam? Sarbatori fericite tuturor.

Comment

asa este baieti suntem inconjurati numai de idioti...eu sunt foarte atent in parcari cu usile sa nu cumva sa lovesc masina de langa incerc sa las mereu un spatiu modest intre masina daca este posibil dar tot degeaba.
                zgarieturi am pe toate partile dar nu ma deranjeaza asa tare cum ma deranjeaza indoiturile astea se vad foarte urat mai ales cand e masina curata.o sa ma duc pe la service-urile astea de prin Bucuresti sa intreb daca se poate rezolva si cat de cat mai ieftin.
                Sony/Magnat/Alpine/Focal

Comment

Nu cred ca se poate face ceva local, ca sa zic asa. Ar trebui indreptata si vopsita toata portiera. Pret aproximativ:500 lei! Treaba cu acele "ventuze" se face, dar exista riscul sa-ti sara vopseaua. Si ajungi tot la vopsit...Incearca totusi la un service...
                  LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

Aripa stanga fata infundata

Am si eu o infundatura pe aripa stanga fata, cred ca e de la un vecin bun care a dat cu spatele mai mult decat era necesar. Chestia e ca se vede o dunga in partea dinspre portiera a aripei, acolo unde este mai subtire. Dati-mi va rog o idee, cum as putea-o "drege" pe mai putini bani. Daca ma duc sa folosesc CASCO pentru sume de pana la 1000 lei nu ma avantajeaza ca am franchisa de 100 €. Urez tuturor loganistilor un an nou mai bun, plin de sanatate fericire si noroc, si mai ales fara incidente si accidente. LA MULTI ANI.

Comment

Stai linistit si eu sunt patit la fel ca tine am acelasi model de golan, tot asa mi-a lovit-o un vecin cu o cazatura de nova dar pe aripa dreapta fata, nu mi-a luat vopseaua dar julitura (matuirea vopselei) am scoso cu polish, infundatura insa a ramas, cat marimea unui ou, nu am incercat sa o mai indrept, asa o las, eventual sa incerc cu metoda aceea cu ventuze, am casco dar ca si tine nu-mi convine sa apelez la el pentru asta.

Comment

LA multi ani IONILOR, IOANELOR si celor cu nume derivate

Nu ma bucur ca mai sunt si altii ca mine, dar...mai am o alta intrebare. Prin luna mai trebuie sa merg la revizie si apoi ITP-ul. Intrebarea este daca se pot lega de asa ceva la ITP si sa nu treaca? Daca stie cineva rog sa imi raspunda. Mii de multumiri.

Comment

Nu cred ca se leaga deoarece ITP ar trebui sa verifice masina din punctul de vedere al sigurantei rutiere (ceea ce nu e cazul). Mare pacat ca sunt atatia idioti in tara asta care nu belesc ochii cand deschid usile. Mie mi-a facut o indoitura din aia in ziua in care am adus masina de la dealer. Iti dai seama ca daca era de fata ii rupeam mainile asa in vazul tuturor sa invete si altii. Asta este, nu ai ce sa faci. De atunci (in 8 luni) treptat treptat au mai aparut niste zgarieturi mici pe usa (de la alte usi deschise). M-am obisnuit deja si nici nu le mai bag in seama. Teoretic se pot face pe CASCO dar ar costa prea mult, de fiecare data, timpul si drumurile facute intre service si asigurator ca sa le fac.
                          Last edited by G_Honorius; 7 January 2009, 16:10.

Comment

la itp sigur nu se leaga de doua mici indoituri, stai linistit.

Comment

Salut! Cu ventuza se scoate o infundatura mai mare (cel putin 20cm patrati) cu berbecu se scoate si o cuta mica , dar dezavantajul e ca trebuie polizat locul dupa indreptare ca ramine urma de la arcul electric (berbecul e folosit in general acolo unde nu poate ajunge tinichigiu din cauza dubluri ,ranforsari) , deci implicit chituit si vopsit tot componentul (portiera). Parerea mea e ca nu se merita sa arunci in jur de 300-500 ron pe asta , iar la ITP nu se ia de aspectul exterior decit daca e vizibila rau tare de tot (o aripa sau portiera infundata de da urit ochiului) Bafta multa!
                              PS. stati linga masina sau lasatile cit mai departe de aglomeratie cind mergeti la cumparaturi!

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google