Infundaturi / Lovituri In Tabla ...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Am si eu o "amintire" chiar pe muchie de la unu cu o 1310,e destul de nasoala dar e mica.

Eu am...lasat-o asa.
    Mai bine o lasi si tu ,nu te conplici atat pentru atat de putin.
    sigpic
    !

Comment

baietii eu am o infundatura poate ati mai vazut pe stalpul din spate dreapta
      sa lasat un idiot cu umarul pe el si a ramas o indoitura mik. am incercat sa o imping cu mana din interior dar nu am reusi...recomandati ceva ????
      Attached Files

Comment

Poti incerca cu o bucatica de lemn pe care o lovesti usor. Incepi de la margine spre interior si cu lovituri fine, usoare. Dar trebuie sa ai noroc pt. ca poate sari vopseaua. Si eu am avut "cadou" aripa din stanga spate infundata pe muchie. Am rezolvat pe Casco cu fransiza 0. Cost reparatie 780 ron. la Verbita Arad (au vopsit toata aripa).
        Pe YouTube am vazut un spray special care se aplica pe locul indoiturii si raceste foarte mult tabla (aceasta fiind in prealabil incalzita in locul respectiv). Din cauza incalzirii si racirii fortate "sare la loc".

Comment

lovita in parcare

Salut am gasit si eu masina lovita in parcare. Aveti idee cam cat m-ar costa reparatia? Un tinichigiu mi-a spus ca ma costa 8 milioane indreptatul + vopsitul usii si aripii
          Unlimited space to host images, easy to use image uploader, albums, photo hosting, sharing, dynamic image resizing on web and mobile.
          Last edited by Looking4u; 13 February 2010, 13:43.

Comment

Daca nu ai casco mai bine baga un polish si las-o asa. Sau poate gasesti la dezmebrari o aripa buna in culoarea ta. Sigur iesi mai ieftin.

Comment

Nu am casco si nu merge numa cu polish. Tabla este indoita de-a lungul loviturii. :|

Comment

Vezi la dezmembrari poate iesi mai ieftin... oricum aripa o gasesti destul de ieftin, poti sa o dai la schimb pe a ta.

Comment

"Publicitate"http://www.youtube.com/watch?v=a9qr6...eature=relatedsihttp://www.amazon.com/Ding-King-Auto.../dp/B0007N56L8incercati
                  Toţi cei care folosesc strada poartă în memorie imaginea unui accident de drum impresionant.

Comment

Ce chestie interesantă. Dacă ar fi şi prin magazinele noatre aş lua unul, nu e chiar scump la 30 de dolari !
                    Ştie cineva de unde, totuşi ?
                    Mulţam.
                    Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
                    sigpic

Comment

Se continua aici.
                      sigpic

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google