If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Domnilor, o intrebare pentru voi, cei mai experimentati. Mi-am luat Laureate, sunt multumit de el, insa fie gumele, fie faptul ca nu are ABS ma pun pe ganduri. Inainte am avut Daewoo Nexia, cu ABS si toate cele, si frana super.
Cu loganul am prins putin noroi, apa de la Rosal (cei care stropesc strazile) si desi nu am avut viteza (nu poti sa-i dai blana in Cluj la orele de varf) m-am dus, am alunecat puternic de tot. Nu am calcat frana ca taranul, pana jos, dar oricum, sentimentul de nesiguranta a fost unul puternic.
Cer scuze daca mai exista acest thread in forum, eu nu l-am gasit. Multumesc.
Ceva gen mi sa intamplat si mie:| partea proasta ca eu eram pe trecere.. :| Am auzit si ca anvelopele is de vina un baiat de la reprezentantza imi zicea ca Kormoran is cele mai nasoale cauciucuri:| si ca sa le schimb cat pot de repede dar poate si faptul ca nu am ABS:|
eu am vrut sa imi pun ABS pe laureate si mi-ai spus cineva de la dacia ca trebuie sa schimb :planetare,placute si inca ceva pe acolo,+ABS-ul care e 400 euro.nu prea renteaza.
planetare, placute, discuri fata, pompa abs din cate am auzit si senzor abs.mai este si programarea cb sau activarea unor functii din el nu stiu exact.daca stiti pe cineva care rezolva cu cb m-ar interesa si pe mine,piesele nu sunt asa mare problema
Am patit si eu cam acelasi lucru cu franarea, si era si uscat pe jos, dar tot s-a dus sanie, asta cu anvelope Montana. Dupa acel episod am schimbat de urgenta anvelopele cu Continental (noi) si se simte la franare, desi nu am mai franat foarte puternic, ca la episodul cu Montana.
salutare ...
sa fie de vina oare chiar pneurile ?! ... doar in mica parte.
eu am patit-o pe pielea mea , "dus sanie" cu frana pusa ...
pentru 2000 de euro , mai bine fac eu abs la pedala...
dar chestia e alta ...
frana pe spate la logan , e cam in copac ... adica, unii spun ca spatele franeaza echilibrat cu greutatea masinii "incarcatura ... oameni/marfa" etc.
altii ... ca loganul nu are frane pe spate ..si continua ...
acum ceva timp am observat eu ca nu am frana pe spate deloc, "repartitorul blocat complet" *dupa o verificare la un service , mecanicul a spus ca obligat inlocuit repartitorul . curiozitatea mea este... daca inlocuiesc ala , se va vedea diferenta la franare ?
oricum m-am obisnuit si cu frana numai pe fata , in caz de "incendiu" trag usor frana de mana *care e pe spate , si ajuta franarea.
noroc
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment