Pot pune ABS pe Laureate?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

DA ,Se poate spune pneurile fac diferenta [pret calitate]
    Last edited by Seba; 5 April 2009, 20:31.

Comment

Parerea mea despre montare abs.

Daca dispui de partea financiara,poti face orice.Daca se renteaza?parerea mea e ca NU.
      Mai bine o vinzi si iei alta varianta de echipare.
      Daca tu vrei sa faci aceasta modificare Da se poate face,dar costa f.f. mult.
      Multa bafta.
      Si gandeste-te de 2 ori la aceasta modificare.
      Un Logan----YNG-----
      Numai bine.

Comment

Si eu am auzit ca ar costa undeva la 400 de euro. Daca la DCi spui ca ai frane proaste fara ABS, apoi de 1.4 ce ai putea spune fara ABS? 1.4 e jale, ca are discuri pline, sunt diferente mari (parerea mea) intre DCi cu discuri ventilate si 1.4 mpi cu discuri pline. Inainte aveam emotii la frane mai puternice insa acum 2 zile cu 4 ore inainte de ITP am reglat sabotii spate si nu am schimbat placute, sau discuri sau lichid de frana ceva genu' si vreau sa spun ca nu mai am emotii ca inainte, se simte foarte bine ca franeaza cu toate rotile.

Concluzie: reglati bine sabotii spate ca sa simtiti ca franeaza cu toate 4 rotile.
        4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

cei care zic ca ABS-ul costa 400 euro... acela este pretul optional cand il pui din fabrica... dar sa il pui separat costa mult mai mult...
          Intalniri Logan Club Constanta:
          In Fiecare duminica la ora 18 la OMV-varianta vis-a-vis de DONA Seat
          Ptr detalii : 0723.955.045

Comment

problema e ca nu ti-l pune nimeni si sa-ti si dea garantie ca merge bine
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google