Pot pune ABS pe Laureate?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pot pune ABS pe Laureate?

Domnilor, o intrebare pentru voi, cei mai experimentati. Mi-am luat Laureate, sunt multumit de el, insa fie gumele, fie faptul ca nu are ABS ma pun pe ganduri. Inainte am avut Daewoo Nexia, cu ABS si toate cele, si frana super.
    Cu loganul am prins putin noroi, apa de la Rosal (cei care stropesc strazile) si desi nu am avut viteza (nu poti sa-i dai blana in Cluj la orele de varf) m-am dus, am alunecat puternic de tot. Nu am calcat frana ca taranul, pana jos, dar oricum, sentimentul de nesiguranta a fost unul puternic.
    Cer scuze daca mai exista acest thread in forum, eu nu l-am gasit. Multumesc.

ABS teoretic sa poate pune, dar practic costurile si manopera sunt enrome, asa ca merita sa o vinzi pe asta si sa iei Laureate Plus.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Ceva gen mi sa intamplat si mie:| partea proasta ca eu eram pe trecere.. :| Am auzit si ca anvelopele is de vina un baiat de la reprezentantza imi zicea ca Kormoran is cele mai nasoale cauciucuri:| si ca sa le schimb cat pot de repede dar poate si faptul ca nu am ABS:|
      LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
      Enter the Matrix

Comment

Daca ai bani totul e posibil. ;)
        numar secundele

Comment

eu am vrut sa imi pun ABS pe laureate si mi-ai spus cineva de la dacia ca trebuie sa schimb :planetare,placute si inca ceva pe acolo,+ABS-ul care e 400 euro.nu prea renteaza.
          sigpic........restul e NoSpeedLimit

Comment

Aha deci pe scurt un jab de bani mai bine vinzi si cumperi ambition sau ms oricum
            Enter the Matrix

Comment

Pe langa piesele mentionate de gigi-kent mai trebuiesc schimbate si discurile pe fata.

Comment

deci inca un jab de bani ) 2 jaburi de bani
                Enter the Matrix

Comment

planetare, placute, discuri fata, pompa abs din cate am auzit si senzor abs.mai este si programarea cb sau activarea unor functii din el nu stiu exact.daca stiti pe cineva care rezolva cu cb m-ar interesa si pe mine,piesele nu sunt asa mare problema

Comment

eu am auzit ca costa intre 1000-2000 euro de pus abs cu tot ce trebuie piese noi,nu merita mai bune fac eu abs din pedala.
                    sigpic #

Comment

Mai trebuie si ansamblu tambur ca doar si pe tambur este ABS. Deci cam scump. Oricum tu decizi sunt banii tai

Comment

Cind vei merge la itp si vei avea surpriza ca trebuie omologare de la rar
                        alti bani

Comment

Am patit si eu cam acelasi lucru cu franarea, si era si uscat pe jos, dar tot s-a dus sanie, asta cu anvelope Montana. Dupa acel episod am schimbat de urgenta anvelopele cu Continental (noi) si se simte la franare, desi nu am mai franat foarte puternic, ca la episodul cu Montana.
                          Zambeste, maine poate fi mai rau!

Comment

Mai trebuie si UCE ABS, pe langa cele mentionate.

Comment

salutare ...
                              sa fie de vina oare chiar pneurile ?! ... doar in mica parte.
                              eu am patit-o pe pielea mea , "dus sanie" cu frana pusa ...
                              pentru 2000 de euro , mai bine fac eu abs la pedala...
                              dar chestia e alta ...
                              frana pe spate la logan , e cam in copac ... adica, unii spun ca spatele franeaza echilibrat cu greutatea masinii "incarcatura ... oameni/marfa" etc.
                              altii ... ca loganul nu are frane pe spate ..si continua ...
                              acum ceva timp am observat eu ca nu am frana pe spate deloc, "repartitorul blocat complet" *dupa o verificare la un service , mecanicul a spus ca obligat inlocuit repartitorul . curiozitatea mea este... daca inlocuiesc ala , se va vedea diferenta la franare ?
                              oricum m-am obisnuit si cu frana numai pe fata , in caz de "incendiu" trag usor frana de mana *care e pe spate , si ajuta franarea.
                              noroc
                              sigpicSa traiasca urile , si

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google