REcent mi-am schimbat playerul de pe logan cu unul mai performant.Operatiunea am facut-o eu acasa ,fiind relativ simplu ,am scos playerul vechi shi l-am pus pe cel nou ,mufele s-au potrivit la fix,deci nu a fost nevoie sa intervin cu modificarieOare pot pierde garantia la masina din cauza asta?
Pot Pierde Garantia?
Collapse
X
-
pardon? trebuie sa spun ca nu e asa...daca tu iti montezi singur cd-playerul si pe urma ai probleme pe partea electrica, o sa iti zica virgula ca e de vina cassu` care l-ai montat singur, ca nu l-ai montat intr-un service autorizat...la fel si cu cd-playerul...daca nu are stampila firmei care l-a montat, nu e valabila garantia...si e valabil si pt difuri si alte componente electrice audio ale masinii.
si cred ca nu e pus bine topicul in sectiunea asta...Last edited by B 83 RMJ; 30 December 2008, 21:54.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Originally posted by corneladi View PostMultumesc pentru raspuns.O sa am grija ca atunci cand mai merg la revizii sa-mi pun la loc player-ul original ,sau sa ii iau jos fatza la asta sa nu se prinda cei de la service." Cea mai buna ascunzatoare e la vedere"niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...
Comment
-
Daca apar ceva probleme la partea electrica a masinii trebuie pus playerul vechi, altfel se pierde garantia pe partea electrica. Si la revizii nu e nevoie sa-l scoti.
Comment
-
Originally posted by andrei View PostDaca apar ceva probleme la partea electrica a masinii trebuie pus playerul vechi, altfel se pierde garantia pe partea electrica. Si la revizii nu e nevoie sa-l scoti.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Originally posted by alindrgn View Postpardon? trebuie sa spun ca nu e asa...daca tu iti montezi singur cd-playerul si pe urma ai probleme pe partea electrica, o sa iti zica virgula ca e de vina cassu` care l-ai montat singur, ca nu l-ai montat intr-un service autorizat...la fel si cu cd-playerul...daca nu are stampila firmei care l-a montat, nu e valabila garantia...si e valabil si pt difuri si alte componente electrice audio ale masinii.
si cred ca nu e pus bine topicul in sectiunea asta...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment