Pot Pierde Garantia?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pot Pierde Garantia?

REcent mi-am schimbat playerul de pe logan cu unul mai performant.Operatiunea am facut-o eu acasa ,fiind relativ simplu ,am scos playerul vechi shi l-am pus pe cel nou ,mufele s-au potrivit la fix,deci nu a fost nevoie sa intervin cu modificarieOare pot pierde garantia la masina din cauza asta?

bye bye garantie pe partea electrica
    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Oameni buni, voi nu cititi pe forum? Nu se pierde garantia din atat. Daca te bagi sa la motor sa il repari in fata blocului o pierzi, dar cu un amarat player NU!
      sigpic
      Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

Daca nu-s modificari nu vad de ce sa pierzi garantia
        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

pardon? trebuie sa spun ca nu e asa...daca tu iti montezi singur cd-playerul si pe urma ai probleme pe partea electrica, o sa iti zica virgula ca e de vina cassu` care l-ai montat singur, ca nu l-ai montat intr-un service autorizat...la fel si cu cd-playerul...daca nu are stampila firmei care l-a montat, nu e valabila garantia...si e valabil si pt difuri si alte componente electrice audio ale masinii.

si cred ca nu e pus bine topicul in sectiunea asta...
          Last edited by B 83 RMJ; 30 December 2008, 21:54.
          Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

alin daca nu modifici nimic la instalatia masinii nu are ce sa iti faca daca tai din fire daca le imbarligi le faci in altfel decat e prevazuta instalatia atunci pierzi garantia
            laureate 1.5l, albastru marin

Comment

mie mi-a fost spus altceva :|..eu am scris ce am auzit

Comment

atata timp cat nu se intampla nimic cu instalatia sau cu masina care sa fie din cauza asta si nu observa cei de la service ca nu ai facut schimbarea asta, nu patesti nimic. eu nu am facut asa, am fost la ei si le-am montat. pentru 100 ron nu vreau sa pierd 3 ani de garantie
                sigpic

Comment

Multumesc pentru raspuns.O sa am grija ca atunci cand mai merg la revizii sa-mi pun la loc player-ul original ,sau sa ii iau jos fatza la asta sa nu se prinda cei de la service." Cea mai buna ascunzatoare e la vedere"

Comment

sau asa poti sa mai ascunzi
                    laureate 1.5l, albastru marin

Comment

Originally posted by corneladi View Post
                      Multumesc pentru raspuns.O sa am grija ca atunci cand mai merg la revizii sa-mi pun la loc player-ul original ,sau sa ii iau jos fatza la asta sa nu se prinda cei de la service." Cea mai buna ascunzatoare e la vedere"
                      Asta e cea mai buna solutie,asa am procedat si eu.
                      niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...

Comment

Daca apar ceva probleme la partea electrica a masinii trebuie pus playerul vechi, altfel se pierde garantia pe partea electrica. Si la revizii nu e nevoie sa-l scoti.
                        Cel mai nou proiect auto din România!
                        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

atit timp cit nu sau umblat la firele de mufele originale nu se pierde garantia.asta daca nu se intimpla ceva din cauza noului cd pe instalatia electrica

Comment

Originally posted by andrei View Post
                            Daca apar ceva probleme la partea electrica a masinii trebuie pus playerul vechi, altfel se pierde garantia pe partea electrica. Si la revizii nu e nevoie sa-l scoti.
                            deci vedeti? pana la urma e cum am zis eu...ai sanse sa te refuze la service cu reparatia pe garantie daca ai probleme la partea electrica

Comment

Originally posted by alindrgn View Post
                              pardon? trebuie sa spun ca nu e asa...daca tu iti montezi singur cd-playerul si pe urma ai probleme pe partea electrica, o sa iti zica virgula ca e de vina cassu` care l-ai montat singur, ca nu l-ai montat intr-un service autorizat...la fel si cu cd-playerul...daca nu are stampila firmei care l-a montat, nu e valabila garantia...si e valabil si pt difuri si alte componente electrice audio ale masinii.

si cred ca nu e pus bine topicul in sectiunea asta...
                              pai si daca ai probleme la partea electrica,si mergi in service... nu te duce capul(vorbesc la modul general) sa pui playerul original inapoi si sa negi orice ???
                              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google