Pot Pierde Garantia?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

pai nu ma doare...dar nimeni nu a zis ca il pune la loc...s-a spus doar ca sigur nu pierzi garantia... la noi la brasov, cel putin cei de la ASV sunt niste nesimtiti, si iti gasesc imediat o replica daca ai problema care e acoperita de garantie..nu stiu celalalt dealer, sicaro, dar sebi8ta zicea ca si aia sunt nesimtiti, ca nu i-au vopsit bine bara :|...macar la sicaro avem acuma pile :P

si da...pui casu inapoi...da' daca ai schimbat boxele pe fata si/sau pe spate? ca la blaupunkturile stock e alta mufa care nu se potriveste la alte difuri, cum a fost si la mine...eu oricum nu am avut cd player pe masina, ca e abs+..dar pun pariu ca daca dau jos cdplayerul in caz de ceva, si pun spatiul ala acolo, o sa se uite si la boxele din fata

sau poate omul vinde playerul original...ca doar nu l-o tine degeaba in dulap...atunci ce mai face?
    Last edited by B 83 RMJ; 31 December 2008, 17:10.
    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

eu am montat casu la o firma agreata de ei in 2007 si cu factura (logtunning pt cei din tm) si am vindut junghiu ala de casetofon cu 1 mil blaupunktu cu caseta
      sigpic

Comment

Si al meu mi la montat cineva, si nu au zis cei din service nimica, il am pus de 2 ani si am fost la ei cu tot felu de probleme, cu turometrul,cu contactul la becul de ceata pe bord,si nu au zis nimica, si in + in portbagaj am si statie si subwoofer!Inca chiar le place,asculta muzica cand merg cu masina la ei ))
        Deci eu zic ca nu prea sunt probleme,acuma depinde si de fiecare service si de oameni de acolo,daca comenteaza sau nu !
        sigpic

Comment

din cate stiu nu se pierde e cam ca la bricheta in loc sa bag bricheta sa aprind tigara bag incarcatoru de masina sa imi incarc telefonu ;) deci nu se pierde nimic .... nu s-au legat de tata ca a avut ceasurile schimbate si i s-a ars electricul (adica i se ardea siguranta de la bord din 5 in 5 minute) si sa se lege de un casetofon ? nu prea cred ....

Comment

eu i-as trece prin OPC si procese daca mai delireaza cum ca pierd garantia ca le-am infipt mufa lor in cassu meu.... da ce ma Panasonic sau Sony nu stiu de mufa lor de kko....e aberant sa iti strimtorezi clientii cu gainarii din astea....

La Multi Ani !

Comment

@NPoWer: Ai avut tu noroc, asta nu inseamna ca peste tot e asa...
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

LA MULTI ANI ! la toata lumea.Acuma o sa vad cand merg la service (mai am cateva revizii) ce or sa zica "domnii" aia.Oricum difuzoarele nu le-am schimbat ,sunt tot cele originale ,doar am scos mp3-ul ala "Blaupunkt" shi mi-am pus un sony (USB) ,iar mufele sunt identice.Deci in "nici un caz" nu am intervenit asupra sistemului electric al masinii.AMm ajuns la concluzia (dupa ce am citit mai multe pareri pe forum) ca cei de la dacia ar spune ORICE numai ca sa nu-ti dea garantie ,nu m-ar mira ca sa-mi zica intr-o buna zi ca am pierdut garantzia pt ca mi-a intrat praf la motor ( din cauza mersului) vezi doamne. Traim in Romania shi asta ne ocupa tot timpul. APROPO daca mai vrea cineva sa-si schimbe playerul ii recomand un "SONY CDX-GT 828U". Are Usb shi se aude super fain chiar daca difuzoarele sunt "inca" originale. Cred ca o sa le scimb shi pe alea dupa ce imi expira garantzia. Numai bine la toata lumea!

Comment

Salutare! Imi permit sa revin cu un coment: Azi am fost la un service autorizat DACIA shi i-am intrebat asa "scurt" pe cei de acolo daca cumva inlocuirea playerului ,sau spre exemplu schimbarea becurilor de pozitie cu leduri sau alte smecherii pot avea drept consecinte pierderea garantiei.Mi-au raspuns la fel de "scurt " ca NU.Atata timp cat nu se fac modificari la instalatia electrica a masinii totul e OK.Deci va puteti schimba playerul linistiti ca nu se intimpla nimic. Numai Bine la toata lumea!

Comment

garantia e pe piese: dak eu i-am schimbat evacuarea normal k nu mai am garantie pe toba, dar dak am montat neoane pe sub masina hai sa fim serios k nu pierd garantia de pe caroserie k am dat 4 gauri de 8 in caroserie
                    Attached Files

Comment

am vrut sa schimb claxonu` la masina ,am intrebat la reprezentanta la dacia sa-l schimb acolo si au zis ca se pierde garantia,chiar daca lucrarea e facuta la ei
                      nu era stricat,doar ca nu-mi place cum suna.voiam sa pun niste goarne
                      sigpic42.453.149

Comment

@RinSpeed: Daca ai ghinionul sa rugineasca tabla in zona aia si vrei sa o repari, adio garantie.
                        Cel mai nou proiect auto din România!
                        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Eu mi-am montat singur casetofonul, inclusiv boxe, si am facut modificari si la mufa (in sensul ca am scos papucii din niste locasuri si i-am pus in alte locasuri ca sa se potriveasca cu schema de la casetofon), am fost in vreo 3 randuri in service, si nimeni nu a zis nimic.

Dar parerea mea e ca daca te duci pt o problema ce tine de instalatia electrica se vor lega de viata ta pt orice motiv minor.

Parerea mea este ca in cea ce priveste casetofonul de ex ar trebui sa fie mult mai flexibili, pentru ca desi acum e criza economica si poate au si ei oarecum dreptate (cei de la Dacia ma refer) trebuie sa inteleaga ca sunt o firma auto ca oricare alta si trebuie sa lupte singuri de la egal la egal, iar unul din atu-urile lor ar putea fi libertatea de custom-izare after market.
                          Logan ABS plus 1.4

Comment

Nu comenteaza daca ai schimbat casetofonul.
                            Garantia nu se pierde, numai daca in cazul unei defectiuni pe partea electrica a fost cauzata de schimbarea casului, in rest no problem.

Nu trebuie sa dai casu after market jos si sa-l pui pe cel original de cate ori mergi la revizie.
                            Mie nu mi-au comentat nici de mp3, nici de difurile ovale (am taiat tabla) nici de statia pusa.

Comment

la customiz-are after market ma refer la lucruri marunte pe care si le poate face singur omul, ca de aia e masina populara fara pretentii

ieri in service mi-au zis ca daca imi pun filtru de habitaclu pierd garantia, nu mi se pare normal, o imbunatatire simpla care nu afecteaza masina, evident puteau cere sa fie facuta operatia la un service autorizat

in rest cand schimbi casul nu prea are ce sa se strice sa fim seriosi, la casuri e mai mult o strategie de marketing, au agreement-uri cu diversi vanzatori si promoveaza si ei niste marci
                              Logan ABS plus 1.4

Comment

Cu casetofonul pare a fi oky dar eu am auzit ca daca schimbi difuzoarele pe spare si pui pe oval(ceea ce implica sa tai tabla) pierzi garantia pe caroserie(tabla) stie cineva ceva?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google