Oglinzi Retrovizoare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Oglinzi Retrovizoare

sunt fericitu posesor a unei DACII LOGAN FL(face lift) si di cate am obs am un prst destul de amabil care mi-a rupt oglinda retrovizoare stanga...de aceea m-ar interesa cam cat ar costa sa-mi cumpar una am cautat peste si nu am gasit nicaieri asa ca va rog dati-mi o mana de ajutor...dak imi poate da cineva raspunsul pls trimiteti-mi o lisat de preturi pe adresa (petrox_bc_16@yahoo.com)

P.S. oglinda e manuala am uitat sa precizez
    si daca ma superi nu-i asa ca e

Cauta de mcv la dezmembrari,e acelasi model,daca mergi la dedeman te rup la buzunar

Comment

Incearca la Silviu_79 daca vrei noua, desi nu stiu daca poti sa cumperi numai una. Sau le schimbi pe CASCO.
      Apropo, bine ai venit si te asteptam aici si aici

Comment

daca e ph2 inseamna ca masina e destul de noua nu ai full casco?
        laureate 1.5l, albastru marin

Comment

rep

aham am inteles jidap din pacate scorule cu 3 cifre am gasit pana la urma undeva...a si app mai am o intrebare se merita sa cipez motorul 1.4 pana laurma urmei e vb de cativa caluti(6-11) iar la cuplu nu castig mai mult de 10-15 Nm si am mai gasit un fel de cip exterior functioneaza in paralel q cel al masinii cu un pretz de aprox 1900lei ji mareste cica puterea motorului q 20 de cai??
          Last edited by ioneluxxl; 13 January 2009, 19:48.

Comment

Bou fiind, am dat ieri cu oglinda din dreapta de un autobuz. A facut poc, s-a pliat carcasa si a ramas oglinda atarnanda. Am pus-o la loc, comenzile electrice functioneaza, carcasa n-are nimic in afara de o foarte mica zgarietura, numai ca oglinda are doua crapaturi si vad in ea 3 masini in loc de una. Ceea ce e destul de foarte suparator.

Asadar, unde gasesc in Bucuresti oglinzi cu degivrare, pentru model de Logan nou si cam cat costa? E greu s-o montez?

Mentionez ca masina e in garantie, ceea ce imi ridica o alta intrebare: are ceva daca imi bag nasul? Risc sa pierd garantia? Pe Casco presupun ca nu merita...

Si ultima nelamurire: daca inlocuiesc oglinda de capul meu exista riscul sa nu-mi mai mearga degivrarea?

Multumesc anticipat.
            Last edited by aghiutza333; 7 February 2009, 04:20.

Comment

mai o oglida din cate am vazut eu costa undeva intre 150-180 de ron cea electrica si nu cred ca daca ai montao tu ai risca sa nu iti mai mearba vre-o functie dor trebuie sa comuti cateva fire desi in schimb nu ma pot pronunta in privinta garantiei

Comment

@ioneluxxl: Tu ce ai facut pana la urma? ai cumparat alta oglinda? sunt curios si eu cat ai dat pe ea.

@aghiutza: Tie iti trebuie doar geamul oglinzii. doar sticla adica. si eu am gasit in parcare masina cu geamul oglinzii spart si am fost nevoit sa il schimb. La reprezentanta geamul (DOAR GEAMUL) costa ~1 mil 500. Pe la magazinele de piese auto era 1 mil. in targul vitan era 800 de mii.
                Last edited by bossake; 7 February 2009, 14:20. Reason: edit
                Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx

Comment

e am facut pana la urma...am dat comanda de alta oglinda 140lei oglinda 20lei transportul si 50lei manopera adica ma costat in total 230 lei trebuie sa pun in cost si consumatia mea de la bar ) (a mea era manuala )

Comment

in vitan am gasit 190 lei oglinda de mcv electrica si incalzita!cu tot cu geam!decat sa o pui pe masina.bafta
                    "CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk

Comment

Multam de raspunsuri. Maine dau o fuga in Vitan sa vad ce gasesc. O sa revin probabil cu intrebari cand o sa m-apuc de montat
                      Last edited by aghiutza333; 7 February 2009, 16:39.

Comment

Tocmai m-am intors din Vitan (stiu, la ora asta mi-am gasit si eu sa ma duc). Noroc ca mai erau deschise cateva tarabe cu dubiosi, de unde am luat una cu 70 de lei. Ea pare in regula (am atasat si poze).

Acum urmeaza partea imputita. Cum o montez astfel incat sa nu se sparga? (In afara de conectarea celor doua fire, nu mai trebuie facut nimic altceva, nu?) Si cum o scot pe cea crapata, ca am incercat ieri si n-am reusit (bine, nici n-am insistat)?
                        Attached Files

Comment

Si eu am avut ceva probleme pana am scos-o pe cea veche. baga o surubelnita si trage inspre exterior. nu stiu cum sa explic, insa sper sa intelegi.
                          de asemenea ai grija cand o pui pe aia noua sa o prinzi bine. eu initial nu o prinsesem bine si cam tremura in mers...
                          Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx

Comment

am si eu o intrebare legate de oglinzile astea de logan.sunt pliabile sau fac poc?eu am electrice de prestige.
                            Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Se pliaza fara probleme. Mai pocnesc cateodata dar nu trebuie sa te sperii

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google