Cote (dimensiuni) Cheie De Filtru
Collapse
X
-
Patratul este de 8 mm.Dar atentie ca eu nu l-am incercat inca (datorita iernii) dar sunt sigur ca e asa deoarece am masurat la o cheie cumparata.
Cand o sa icerc ,o sa pun schita cu dimensiunule.
Dar scopul meu principal a fost sa folosesc un material otelit, ale carui colturi sa nu se mai rotunjeasca in timp,uzand astfel si patratul busonului.
Comment
-
Cheia pentru busonul de la baia de ulei.
De la trusa m-am inspirat, patratul de 13 cu 8 mmLast edited by ady62; 7 March 2009, 03:15.
Comment
-
Doua posibilitati de folosire a cheii de filtru.
Comment
-
nu am putut desface filtrul de ulei.cred ca a fost strans cu ranga la fabrica.nici nu amvrut sa fortez ,sa nu rup ceva peacolo.noroc ca masina are doar 6000km.asa ca filtrul l-am lasat pt schimbul urmator.este si nasoala pozitia pt ca ma incurca compresorul de servo.iar cheie clasica cu lant nu intra.o sugestie imi da si mie cineva?
Comment
-
Originally posted by sk100it View Postnu am putut desface filtrul de ulei.cred ca a fost strans cu ranga la fabrica.nici nu amvrut sa fortez ,sa nu rup ceva peacolo.noroc ca masina are doar 6000km.asa ca filtrul l-am lasat pt schimbul urmator..................
O cheie de filtru(ulei) e 10-12 lei max la magazin.
Comment
-
o cheie de filtru la 12 lei se face praf, eu am rupt 3 cu lant, si tot nu am reusit sa desfac filtru
pt buson am folosit o clanta ... si a iesit
iata niste linkuri cu o cheie meseriasa si una ... mai romaneasca
Magazin online de Piese si Accesorii Auto va ofera o gama variantă de accesorii auto, tuning auto,accesorii Logan,piese auto, cosmetice auto și multe altele la cele mai mici preturi.
in spiritul samiriteanului sper sa nu se considere reclamasigpicMy ride
Comment
-
Comment