If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Salut.
Cea din primul link am si eu.Deocamdata a mers,daca ma mai tine la 3 schimburi e ok.
Pretul unui schimb in service costa cit 4-5 chei din astea,asa ca.......se merita.
Numai bine.
eu cu cheia aia galbejita am facut doua schimburi si mai mrege pentru inca douazeci si am si aer pe masina si a mers de fiecare data foarte usor .apropo in buzau costa 10 ron cel putin atat am dat eu pe amea iar pe patratul de 8 mm am dat un leu in talcioc la vanzatorii ambulanti de piese vechi . am cautat cea mai folosita adica veche si in acelasi timp cea mai putin uzata cheie ca sa fiu sigur ca este din material de calitate si nu panarama care se torsioneaza la prima desurubare .
o cheie de filtru la 12 lei se face praf, eu am rupt 3 cu lant, si tot nu am reusit sa desfac filtru
pt buson am folosit o clanta ... si a iesit
iata niste linkuri cu o cheie meseriasa si una ... mai romaneasca
.............
Tocmai cheie d-aia mai romaneasca folosesc(din primu link) si n-am avut nici un fel de probleme (12 lei e la Arad )) ).
Si pe cheia de buson am dat 7 lei, un rotund defapt indoit cu patratu' pacii in capatul scurt.
Aia cu 60-70 lei tre' sa fii nebun sau ai service auto ca s-o cumperi pt home use.
PS: Darkside, sa nu crezi ca virgula cu aia scumpa se face loc ca prin minune in zona filtrului de ulei ))
Daca nu vrei sa invarti la cheie fixa/inelara si sa te murdaresti de oloi pe maini, mai bine in service (nu costa mai mult de 15 lei manopera).
Personal imi place sa ma murdaresc pe maini.
Rau ca ai lasat filtrul vechi cu oloiu nou.
O cheie de filtru(ulei) e 10-12 lei max la magazin.
am cumparat cheie din aia de la magazin dacia,de filtru ,si pt buson.busonul s-a desfacut ,insa filtrul,nu.am pus inelara de14 oe cheie si nu s-a desfacut neam.probabil,voi scoate filtrul bucati,data viitoare
Nah...la Arad filtrul se strange foarte tare in service de reprezentanta, dar se pare ca in alte parti se strange si mai tare )
Mie mi-e frica acum ca nu-l mai pot desface, ultima data l-am strans eu...si nu la mana (desi zice ca la ''cuplu de mana'' se strange).
Ultima data l-am strans la mana cat a mers, apoi cu cheia am mai dat asa...cat am simtit io ca e strans tzapan (ca Gica...).
Am gasit cheie filtru ca in link-ul asta , la 40 de ron. A fost chin cu scosul filtrului din cauza spatiului de manevra, limitat (Versiunea Laureate - compresorul AC, alternator, servo) insa cheia functioneaza foarte ok folosind o cheie franceza ca "maner". Este foarte solida si materialul destul de dur, nu e de proasta calitate.
PS: Cheia de filtru e universala nu doar pentru Logan
Last edited by darksid3; 19 September 2010, 17:27.
Reason: Automerged Doublepost
In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment