Acum cateva zile am fost cu un Renault Megane 1 coupe. Deoare ce ador masina m-am pus sa o admir si am observat ca maneta pentru stergatoare are temporizare si este exact ca cea de la logan pana si desenu de pe butonu de la computer u de bord este la fel si sunt curios daca se poate monta si pe logan asa o maneta si daca trebuie activat ceva din computeru masinii am pus si o poza sa vedeti unde este butonu. este notat cu nr 1 (nu cred ca era necesar :P)
Temporizare Reglabila Stergatori Logan
Collapse
X
-
-
Super tare ar fi sa se poata pune........eu unu nu cunosc principiul
-
Nu se poate pune asa usor. Trebuiesc facute ceva modificari in UCH si niste fire trase.
Comment
-
Din cate stiu eu UCH-ul nu suporta asa ceva.. trebuie facute modificari in interiorul lui.. probabil cine se pricepe la asa ceva.. se descurca.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Pe mine ma bate gandu sa caut la schrott un megane si sa ii iau maneta si sa vad ce zic baietii de la dacia. keanuRev eu zic ca suporta defapt sunt sigur deoare ce daca nu ma insel are computer de megane, loganu. Na eu sper sa reusesc
Comment
-
Poti intreba inainte un electrician la service Dacia/Renault, daca se pricepe sa faca modificarile necesare in UCH pentru asta, iar abia dupa sa cumperi maneta.
Asa e, modelul UCH-ului e acelasi si la Logan si la Megane, dar structura e complet diferita.
Comment
-
Trebuie facut un circuit de temporizare, care sa stie sa numere impulsuri in functie de treapta selectata de sofer, am discutat mai demult cu Seba pe marginea acestei probleme, poate ne apucam odata de treaba si vedem daca se renteaza sau nu. Trebuie vazut odata de circuit si apoi maneta, montaj etc.No, apoi blana
Taaaaaci!!! ca nu stii ce-i bine
...si nu uita, prietenul bun, la balamuc se cunoaste
Comment
Comment