Care modific culoarea luminii din butoane?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Care modific culoarea luminii din butoane?

vreau sa imi schimb culoarea la butoanele de la geamuri si de la restu de acolo si nu stiu cum???am desfacut butonu si am vazut ca are un bec mic alb si un plastic spre portocaliu.ce trebuie schimbat plasticu sau becu??????am incercat sal vopsesc cu spray albastru da nu se mai vede nimik.....va rog frumos explicatimi care sio schimbat pls pls pls.......si culoarea de la butonu de viteza de aer si de loc unde sa bage se poate schimba?

La butoanele de la geamuri / inchidere se schimba usor, inlocuiesti tot ansamblul bec+plastic cu un led, ce culoare vrei. Cauta putin pe forum, ca s-a discutat cu se face. Pur si simplu lipesti pinii ledului direct de contactele din buton (pe margine, acolo unde era becul). Ai grija la polaritate. Inainte sa lipesti ledul (ori led de 12V/5mm, ori led 3V/3mm + rezistenta), e recomandat sa polizezi putin capul ledului, pentru a accentua dispersia luminii. Altfel vei avea o lumina punctiforma care nu va ilumina butonul corespunzator. Mai este varianta (voi incerca in urmatoarele zile) sa folosesti acetona pentru opacizarea ledului.
    La comenzile de climatizare e mai "altfel" Acolo este un singur bec alb, iar culoarea portocalie este data de vopseaua de pe spatele foliei cu pictograme. Inca nu stiu cum sa curat acea vopsea, inca mai caut solutii. In schimb la AC se poate schimba usor ledul cu un led de 3mm, alimentat la 3V.
    Daca ai mai lucrat cu un ciocan de lipit si un aparat de masura toata treaba merge usor. Daca nu, apeleaza la cineva care stie ce face.
    GL-22-TOF

Comment

Ms fffff mult.cum sal polizez?sticla in capat?nu se sparge?ms inca o data...;)

Comment

Cauta-l pe forum pe Dsign , el se ocupa cu astea , te poate ajuta macar cu sfaturi .
        B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

Cam asa arata un led polizat in cap. De spart e mai greu. Incearca pe o piatra de polizor.
          Attached Files
          GL-22-TOF

Comment

ms mult pt ajutor danielliviu...am fost si miam cumparat si leam montat.merg.ms inca o data;)

Comment

Daca o sa reusesti sa gasesti o solutie pentru curatarea vopselei de la pictogramele de la climatizare, anunta aici te rog. Eu inca mai caut. Mare atentie la demontarea butoanelor si a ansamblului de control.
              GL-22-TOF

Comment

o sa anunt.

Comment

nu incerca cu acetona, am incercat eu cu o folie de bord si am obtinut un plastic alb mat
                  Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

OK, mersi ca m-ai anuntat. Maine aveam de gand sa incerc... atunci cum se poate curata? Spirt? Alcool izopropilic? alte solutii?
                    GL-22-TOF

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google