mersi augustin...n am mai citit threadu de mult si n am vazut ce a zis...o sa ma uit sa vad exact care e treaba.numai bine!
Help La Montarea Oglinzilor Electrice Incalzite
Collapse
X
-
cu ajutorul pozelor de la augustin am depistat problema...firele care vin la mufa de la joystick sunt puse invers...adica cele care vin sus sunt puse diametral opuse jos..in fine..intrebarea mea e...ce folosesc sa declipsez firele de pe piciorusele alea? sau pot sa tai pur si simplu firele la capat si sa le prind corect? ca am inteles ca nu conteaza culoarea firelor...sigpic
Comment
-
Salut.
Se pot declipsa usor.
Vezi ca are pe lateral niste clipsuri(sa-i spun asa)scoti in sus acel capacel si apesi pe mufa cu ceva ascutit,vei vedea unde
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Salut.
Sorin,la burduf e prins cumva cu scoci(banda)trage un pic de cablaj si vei vedea unde,desfaci banda sa poti trage burduful si sas bagi cu o sarma sa poti trage cablul(dar sa-i dai cu banda pe mufa si sarma sa nu scape.
Sper ca m-ai inteles
3Nu am timp acum de mai multe detalii,trebuie sa plec la serviciu
Numai bine si spor la treabaUn Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Cum ati reusit sa astupati gaura care ramine in fetele de la portiere dupa ce ati demontat oglinda mecanica?
Ca sa-mi montez si eu oglinzi electrice am nevoie de cablaj joystick si oglinzi? Trebuie sa dau jos bordul? Plusul de la reglare oglinzi pot sa-l iua si de la casetofon?
Comment
-
da iti trebuie doar cablaj ,joystick si oglinzile propriuzise...nu este necesar sa dai bordul jos..daca faci rost de calbaj de uzina are papuci pentru tablou si iei plus direct de la tablou.dca esti din arges te pot ajuta eu cu montajul.Viteza Ucide ... Conduceti cu prudenta !!!
sigpic
Comment
Comment