multumesc de ajutor...!
Help La Montarea Oglinzilor Electrice Incalzite
Collapse
X
-
Va rog sa-mi spuneti daca aveti idee daca - masa se poate lua din cutia de sigurante? Daca nu unde vin firele de masa la logan??
+ pentru degivrare oglinzi daca il iau direct de la siguranta am impresia ca oglinzile se vor incalzi permanent. Korectatima daca gresesc. Alimentarea pentru degivrare oglinzi se ia numai de pe pinul 3 de la releul de dezaburire?
Comment
-
pai de la pinul 3 de la releul de dezaburire ma voi duce in panoul de sigurante la F 21 acolo merge o siguranta de 5 A iar din siguranta conectez plusul la degivrare oglinzi. Am impreisa ca asa e si la versiunile care vin dotate din fabrica cu oglinzi electrice.
Am sa ma uit prin manualul de service poate dau de capat si la masa sa vad cam pe unde ar veni conectata.
Comment
-
Salut baieti vad ca se discuta de zor despre oglinzi el si cu degivrare , are cineva idee daca sepot monta si pe loganul ph2 "chel" (varianta de 6250 euro) .stiti cat m-ar costa cu totul adica:
-2 oglinzi el cu degivrare
-cablaj
-joystick
si ce o mai trebuii (sugurante , relee...) + manopera
Comment
-
Originally posted by - Geo - View Postoglinzile de ph2 de care zici tu sunt aceleasi cu alea de prestige ph1 si alea de pe varianta cheala sunt alea de mcv ph1si pe forum gasesti la florin_dnf
Comment
-
Originally posted by - Geo - View Poststai ca nu inteleg..nu ai masina inca sau cum?
Comment
Comment