se poate bineinteles
Help La Montarea Oglinzilor Electrice Incalzite
Collapse
X
-
Cum ati reusit sa treceti cablurile pentru oglinda din dreapta? Torpedoul se poate demonta? M-am uitat astazi si pare destul de aiurea de bagat cablurile pe acolo ca nu am nimic de ce sa le prind ca sa nu balangane pe acolo.
Pe partea soferului e simplu ca demontez ceasurile dar pe dreapta?
Comment
-
Comment
-
Originally posted by juann View PostCum ati reusit sa treceti cablurile pentru oglinda din dreapta? Torpedoul se poate demonta? M-am uitat astazi si pare destul de aiurea de bagat cablurile pe acolo ca nu am nimic de ce sa le prind ca sa nu balangane pe acolo.
Pe partea soferului e simplu ca demontez ceasurile dar pe dreapta?
Comment
-
valeriuciprian sau altcineva din galati care a montat oglinzi electrice in locul celor mecanice +tweetere etc si are timp sa dea un sfat/ajutor mic in operatiunea aceasta? mi-a facut cineva zob oglinda in parcarea facultatii si ma gandeam sa le inlocuiesc pe cele mecanice cu electrice dar inainte sa achizitionez un set prefer sa ma informez cat se poate de bine. ym v.paulcosmin . ms anticipat .
Comment
-
Vezi in acest tutorial http://www.loganclub.ro/forum/cum_sa...ck-t33395.html Ai descrierea completa.
Comment
-
iar ptr cei care chiar nu se descurca le stau la disp.cu unele informatii,dupa cum am vazut multi din cei de aici vor,dar nu au dupa ce se lua,sau nu cunosc,in prima faza va trebuie:
1.oglinzile electrice cu degivrare
2.instalatia electrica a lor
3.joystick
4.tunelul frina de mina cu gaura ptr joystick
...dupa ce aveti aceste componente urmeaza legarea lor,vedeti in tutorialul meu,dar atentie cititi tot de acolo,inclusiv posturile...
Geo daca nu ai rezolvat cu incalzirea oglinzilor permanent te pot ajuta..,
Geo,nu trebuie sa desfaci nimic de la nimeni,la tine in joystick este o mufa,din care pleaca toate firele,doua din ele ptr.incalzire oglinzi sunt mufate impreuna,cred ca sunt portocalii,mai mult ca sigur,la aprox 30 cm de mufa joystick,le iei si le duci in spatele ceasurilor este un releu galben,exact sub bara stabilizatoare de sub bord,acelea sunt + ptr incalzire direct pe releul de dezaburire,minusurile sunt la oglinzi,exact pe oglinda,daca nu ai legat pina acum...sigpic
Comment
-
eu am pus oglinzile cu degivrare fara joystick ,e si mai ieftin ,va legati de releul lunetei ,e an bord an spatele ceasurilor an stanga va legati de firul alb cel mai gros e singurul asa gros si masa de caroserie gasiti voi pe acolo ,cand actioneti luneta merg si oglinzile,daca e mai puneti si un buton dublu pe firul oglinzi sa le poti opri si lasati doar luneta eu asa am facut si e super decat deloc , sa lipiti firele (cositorite) ca e consum maricel
Comment
Comment