Stergatoare Noi Sau Lame Noi?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Stergatoare Noi Sau Lame Noi?

salut! stergatoarele nu imi mai curata bine parbrizul si nu stiu ce sa fac: sa iau unele noi sau sa schimb doar lama? se gasesc lame separat?
    ms mult pentru ajutor!

Pai ia lama in manuta si mergi la magazine auto (piese de import) si cauta lame Bosch, sau macar niste Champion. Dau rezultate BUNE.
    Nu stiu cat costa.
    Sau ia niste stergatoare noi stil blade (adica tot lama ) ) tot asa Champion (Bosch nu ca sunt scumpe tare) sau Alca , eu am puse, pana acum no problem.

Comment

salut! daca cumva le ai pe cele originale, incearca sa intorici cumva sa vezi cum sterg. de cumparat nu cred ca se mai gasesc lame cel putin bune de cumparat.

Comment

depinde de cati bani vrei sa bagi! ca sa iesi mai ieftin pune lame, daca vrei ceva bun pune stergatoare bosch! sunt vreo 90 lei!
        sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

Lame ca pe Logan (Bosch) se gasesc mai la orice magazin auto. Vreo 50 lei setu cred doar.
          Am vazut schimbate pur si simplu (cu Champion) si-si fac treaba incomparabil mai bine).

Comment

Daca ai bani ia si lame si stergatoare,deoarecea amandoua din fabricatie sunt de rahat.

Comment

decat sa iti iei doar lamele Bosch cu 50 lei mai bine iei cu totul la 95!
              sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

ok. cred ca o sa le schimb cu totul...dar inainte o sa trec pe la un magazin de piese auto, sa intreb de lame, macar din curiozitate! pe stergatoare n-o sa dau sub nicio forma 90 de lei!
                ms!

Comment

Mai degraba iei stergatoare Aero cu totul ca sunt 20 lei bucata in Carrefour si la Feeria (Baneasa) au de la 44cm(18") la 60cm(24"), am de 1 an 55/55 cm (22") de mai bine de un an si sunt OK
                  sigpic
                  Ambition 1.5 dc

Comment

i-ati setul acela de stergatoare 23" si 19" si nu o sa ai probleme. se muleaza bine pe parbriz si in plus iti mai micsoreaza unghiul mort. daca vrei sa vezi cum stau pe masina, uita-te la poza asta si o sa vezi 30-32 lei setul la brasov, in functie de magazinul la care te duci. sunt special pentru logan facute
                    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

nu`ti lua si spergatoare , dai bani aiurea.
                      si la mine faceau figuri cele originale si m`am dus in selgros si mi`am luat unele siliconate(acelea care atarna ) special pt logan 50 ron setu`.
                      E diferenta de la cer la pamant fata de originalele.

Comment

valenthin...parerea mea e sa nu dai banii aiurea pe bratele stergatoarelor...cumpara prima data lamele si daca consideri dupa aceea ca trebuie schimbate si bratele fa-o.
                        Aici gasesti o sumedenie de tipuri si dimensiuni de lame pentru Logan.
                        Succes.
                        sigpic

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google