ia lasati ma omu in pace sa`si ia 1.4 ma vorbe sunt destule acum trebuie tu sa fi multumit de masinuta ... nu asculta vorbele altora .. daca tu te-ai invatat cu ea e totul perfect .. asa a fost si la mine si acum sunt invatat cu el .. si eu am 1.4 laureate si sunt prea multumit de masina .
puturos sau nu
Collapse
X
-
Intotdeauna am sustinut ca dci-ul e mai slab la demaraj decat 1.4. Si tot argumentand treaba asta multor indivizi, m-am gasit la plec la mare, vara trecuta, in coloana cu un dci. I-am dat praf in ochi de cate ori am avut ocazia. Si e logic nene, in cartea tehnica spune ca 1.4 ia suta in 13 sec iar dc-iul in 15 si ceva daca nu ma insel. Ce ziceti voi ca trage mai bine, e defapt cuplul un pic mai mare care iti da senzatia asta. Cutia de pe 1.4 a fost conceputa pentru sofat lejer, calatorii line si de aia "nu va tine in scaun".sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Si eu am 1.4 ..... dar sincer sunt destul de multumit de el.....si adevbarul e ca daca stii cum sa mergi cu el esti multumit.....totusi as fi vrut 1.6 16V .....dar nu erau cand am luat-o eu.
Asa ca sa-ti faci tu o idee am parcurs diatanta de 80 km Iasi - Vaslui in 35 minute....gandeste-te si tu si vezi daca e bine sau nu
Comment
-
Logan 1,4MPI
Se spune ca cel mai reusit motor si cuplu motor de la Renault este varianta 1.4Mpi,dar nu al depaseste pe 1.6 16v,fata de 1.6 mpi , 1.4 mpi este mai fiabil dar putin puturos, si este normal cara dupa el 1.100 km plus un sofer ca mine de 120 kg,este normal.Dar mai este si stilul de condus , daca al tii pana 2000-3000rmp,atunci mere ca moshneagu,daca sari in turatii pana 4000 rpm , este foarte greu sa faci diferenta intre un 1.4 si un 1.6.Parea mea.
Comment
-
Ai postat aici prin august, deci masina trebuia sa ajunga in posesia ta de ceva timp...
As dori sa stiu parerea ta despre ea, avand in vedere si raspunsurile care le-ai primit in threadul asta
Mersi, s-o conduci fara incidente.Don't touch! Never ever steal
Unless you're in for the kill
Comment
-
incearca un dci 85 kaluti am auzit k e superym! dorinu2005@yahoo.com
BARBATII ADEVARATI PREFERA 1.5 DCI
Comment
-
Originally posted by iuly75 View Postdepinde mult de stilul tau de conducere, conduci mai sportiv nu o sa fie puturoasa, daca esti din fire mai calm atunci o sa tragi mai mult de masinasigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
Comment
-
Am avut un audi 1.6tdi destul de obosit, nu am vrut sa vad logan sau masina romaneasca. (aprox 200.000km)
Si-al luat socrul meu logan 1.5 dci. Dupa ceva ture cu el m-am convins, am vandut audi si am luat si eu un 1.5 dci. Se comporta super masina (65 cp)
Cumnatul meu si-a luat 1.4 mpi, la drumuri prin tara cand am mers toti a spus ca daca ii dadea turatii serioase se tinea de noi si eu mergem destul de lejer (110 aprox - 130 max)
Am facut un test pe o panta din Sibiu (cei ce stiu urcarea din strand pe varianta) doua masini dci-ul cu 5 oameni si 2 copii + bagaje am lasat=o lejer in curba si am urcat din a 4-a cu blana ca vantu ca sus in varf nu am avut unde sa ma mai duc pe la 90 km/h am fos nevoit sa franez. Acelasi traseu, 1.4 mpi 3 oame in masina 3-a la curba ture (3500) cand am dat a 4-a n-am ajuns mai sus de 60 km/h. Drumul era liber si ambele masini sunt fara clima.
Totusi dci-ul nu-i motor de facut sport cu el, e pt consum, daca vrei sport 1.6 16v cum spuneau si altii, dar merita daca mergi linistit sa ai dci si ai o rezerva de putere si cuplu chiar la turatii mai mici cand ai nevoie. Mai ales la deal trage f bine.
Si din cand in cand ... faci curatenie in turbina si evacuare la dci - bagi nishte flacari pe la 3500 - 4k asa sa se curete.Preferance - 83cp Chip Viata aici e scurta, asa ca ai grija unde "zbori".
http://www.loganclub.ro/forum/logan_...ela-t7519.html
Comment
-
mi-am luat eu 1.4 mpi cu tot ce se poate pe el, sunt ex supernovist si asta ma roade dsn este la cumnatul meu acum si imivine sa il strang de gat. masina mai puturoasa ca logan 1.4 nu am condus si am condus.daca cu supernova la 1000 de ture imi murea motorul cu logan la 1000 de ture progresez linistit spre 2500 , acolo unde o tin.
la depasiri e bine daca depasesti 3500rm chiar 4000.
Comment
Comment