Vreau sa schimb antigelul din motor.Stiti pe unde se da drumul la antigel si cum se aeriseste sistemul ?
Pe Unde Se Goleste Antigelul?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Nu am golit niciodata motorul de antigel, nu am auzit la nimeni, dar ma ma gandesc eu asa cu mintea mea de copil ca solutia ar fi sa desfaci colierul si sa scoti furtunul de la baza radiatorului. Pe acolo, conform legii fizicii ar trebui sa curga tot lichidul de racire din radiator si, zic eu, si din motor, pentru ca practic e cam la acelasi nivel cu portiunea unde se uneste blocul motor cu baia de ulei.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
-
nici eu n-am golit instalatia la logan pana acum, dar trebuie sa fie un surub in lateral, inspre baza radiatorului. nu-i nevoie sa deschizi colierul apoi sa te chinui sa-l strangi inapoi. risti sa-ti curga apa si antigelul mai apoi. deci desfaci surubul si se goleste instalatia.
Comment
-
Se desface un colier de la radiator, colier care e de unica folosinta. Aerisire isi face singura.
Parerea mea e ca mai bine vorbesti cu un mecanic, esti atent cu el si el va fi atent cu tine. Nu ca ar fi mare lucru, dar e diferit de batrana Dacie.Computer, did we bring batteries?... Computer?...
Comment
-
eu am scos furtunul din partea de jos a vasului de expansiune si am lasat futrunul in jos a curs ceva am adaugat cam 2 litri de antigel diluat
si da aerisirea se face automat doar adaugi apa u borcan ( nu mult deodata si trebuie sa ai grija cand sdeschide termostatu atunci ar putea sa traga mult deodata)...am fost maine voi fi ieri cine sunt eu ?...
YO2MKL
sigpic
Comment
-
@bro:
O lasi sa mearga la relanti cateva minute, apoi completezi in vas cu cat mai este nevoie.
@wildserb:
Faptul ca ai scos furtunul din partea de jos a vasului de expansiune nu este suficient pentru a goli instalatia de racire.Computer, did we bring batteries?... Computer?...
Comment
Comment