Bagheta Angel In Far Stock

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bagheta Angel In Far Stock

Stie cineva ,sau a mai incercat cineva sa monteze bagheta angel in far stock , asa cum facuse odata GGD-ul.Oare unde se face , cat costa si daca se merita.Astept raspunsurile voastre .Multumesc mult.

Daca reusesti sa deslipesti sticla de far poti sa-ti si montezi singur, dar e cam riscant, cu grija ca se crapa... Am incercat mai demult la solenza, dar aia e un fel de sticla si loganul are plexiglas. Poate merge...succes.
    ocse-mob Timisoara... Mobila la comanda !

Comment

Originally posted by Luigelo View Post
      Stie cineva ,sau a mai incercat cineva sa monteze bagheta angel in far stock , asa cum facuse odata GGD-ul.Oare unde se face , cat costa si daca se merita.Astept raspunsurile voastre .Multumesc mult.
      nu se crapa nimik Luigelo..doar ce am desfacut o pereche de faruri...la fel am ascultat pe aici ca e greu si alte chestii...pune-te pe ele cu rabdare.ba chiar le-am desfacut cu un uscator de par.incalzesti bine si cracanezi cu o surubelnita lata.e usor daca ai rabdare.daca vrei da-mi un pm sa iti dau si poze,sa iti faci idee cam cum arata acolo unde sunt lipite.
      Unii dintre voi ar trebui sa aveti prenumele "TANGA"...va place sa fiti in "centru"..!!!

Comment

cu multa atenti si fara graba se poate desface, uite, iti dau si o idee pentru a realiza ceva de calitate, nu doar o bagheta lipita pe oglinda, daca iei bagheta din aia la 5 lei bucata, o sa inceapa sa se arda din leduri si o sa.ti para rau, uite aici ceva cat mai aproape de original
        sigpic

Comment

Se continua la: Cum Se Poate Dezlipi Geamul De La Far?
          Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google