Se mai pot prelungi numerele cu 15 zile, dar platesti o taxa
inmatricularea unei masini
Collapse
X
-
-
Zilele urmatoare trebuie sa merg sa iau numerele definitive, mi-am intocmit toate actele, am platit taxele (mai am de platit contravaloarea placutelor de inmatriculare acolo). Ce nu stiu: trebuie sa predau numerele rosii sau nu. Daca le predau primesc o suma in schimb? Asa mi-a zis cineva.
Multumesc!
Comment
-
Initial am vrut sa-mi pun SB 13 OZN....... Cei din biroul de inmatriculari au replicat ca nu pot sa imi atribuie nr. Asta ptr. Simplu fapt ca O se poate confunda cu 0 ,atunci am zis sa-mi puna UFO,si a mers ,dar ptr. Placutele rosii daca vrei sa le predai ,,la sibiu ,, nu iti returneaza nici un ban , asa ca poti sa le pastrezi in garaj sau in biblioteca pe post de amintire .......
Comment
-
Am achizitionat un logan prestige 1.6 16v pe care trebuie sa ma duc sa il iau sambata, dealerul(Bucuresti) mi-a spus ca trebuie sa aduc 600 pentru asigurare casco adeverinta provizorie si numere provizorii(sunt sigur ca am inteles bine). Mi se pare un pic cam mult... Voua nu?
Comment
-
Pardon, m-am grabit! treaba sta in felul urmator: eu fac casco la brd. Sper sa inteleaga dealerul ca nu vreau rca pe un an sau pe 6 luni. tot mi se pare mult restul de bani(400 ron) pentru numere rosii si adeverinta provizorie. In orice caz daca asa este normal nu am alta optiune decat sa platesc.
Comment
Comment