Salutare la toata lumea! Nu stiu daca am postat unde trebuie, sorry daca nu am postat unde trebuia, dar am nevoie de niste sfaturi si raspunsuri la niste intrebari. Detin un Logan 1.4 Laureate, model 2004, printre primele 1000 de modele fabricate. Nush daca sunt norocos sau nu cu asta, importanta e ca nu am mers mult cu ea, de aceea are doar 23000 km. Prima revizie a fost facuta pe la 14 000 km, i-au schimbat uleiul si filtrul atunci. De atunci a cam trecut 2 ani, eu facand in tot acest timp 7000 de km. Acum vreau sa ma duc la revizie, si sa-i schimb mai multe. Vreau sa-i schimb:
- uleiul
- filtre, aer, polen,
- tamburii pe spate, sau sa-i reglez, ca la ITP a rezultat ca nu prea tin(din cauza drifturilor cred )
- placutele le-as schimba, inca tin, dar nush daca o sa mai tina pana la urm revizie
- lichidul de la directie si cel de la climatizare
Ma intreb oare cat m-ar costa toate astea Tin sa mentionez ca nu fac revizia la service dacia, pt ca acolo sunt numai hoti. Daca cineva are idee cam cat face toata treaba asta sa imi raspunda la intrebare. Multumesc anticipat!
- uleiul
- filtre, aer, polen,
- tamburii pe spate, sau sa-i reglez, ca la ITP a rezultat ca nu prea tin(din cauza drifturilor cred )
- placutele le-as schimba, inca tin, dar nush daca o sa mai tina pana la urm revizie
- lichidul de la directie si cel de la climatizare
Ma intreb oare cat m-ar costa toate astea Tin sa mentionez ca nu fac revizia la service dacia, pt ca acolo sunt numai hoti. Daca cineva are idee cam cat face toata treaba asta sa imi raspunda la intrebare. Multumesc anticipat!
Comment