Cam Cat Ar Costa Sa...?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cam Cat Ar Costa Sa...?

Salutare la toata lumea! Nu stiu daca am postat unde trebuie, sorry daca nu am postat unde trebuia, dar am nevoie de niste sfaturi si raspunsuri la niste intrebari. Detin un Logan 1.4 Laureate, model 2004, printre primele 1000 de modele fabricate. Nush daca sunt norocos sau nu cu asta, importanta e ca nu am mers mult cu ea, de aceea are doar 23000 km. Prima revizie a fost facuta pe la 14 000 km, i-au schimbat uleiul si filtrul atunci. De atunci a cam trecut 2 ani, eu facand in tot acest timp 7000 de km. Acum vreau sa ma duc la revizie, si sa-i schimb mai multe. Vreau sa-i schimb:
    - uleiul
    - filtre, aer, polen,
    - tamburii pe spate, sau sa-i reglez, ca la ITP a rezultat ca nu prea tin(din cauza drifturilor cred )
    - placutele le-as schimba, inca tin, dar nush daca o sa mai tina pana la urm revizie
    - lichidul de la directie si cel de la climatizare
    Ma intreb oare cat m-ar costa toate astea Tin sa mentionez ca nu fac revizia la service dacia, pt ca acolo sunt numai hoti. Daca cineva are idee cam cat face toata treaba asta sa imi raspunda la intrebare. Multumesc anticipat!

Salut.Preturile nu stiu dar mai baga la lista si bujiile,si curea de distribtie si rola.A trecut patru ani si conform cartii tehnice a masinii esti obligat sa le schimbi si pe asta.

Comment

- uleiul - aproximativ 100 roni / 4 litri, calitate buna Esso, Aral, Castrol
      - filtre, aer, benzina - in total 100 roni marci diferite. Filtru polen...ti l-ai montat tu sau cum? Din fabrica nu vine cu asa ceva. Oricum asta e cam 40 roni maxim
      - tamburii pe spate - la kilometrajul asta trebuie maxim curatati sabotii si tamburii si atat. Tamburii nu se schimba iar sabotii doar pe la 120,000 km.
      - placutele - 60 - 70 roni setul, placute bune
      - lichidul de la directie si cel de la climatizare - de la directie este de tip ATF si costa cam 30 - 40 roni litrul. Climatizarea nu are lichid, are gaz, freon. Se verifica etanseitatea si eventual se reumple instalatia.

Comment

Uleiul pana in 100 ron 4/l filtru de aer 50-40 ron cel de ulei pana in 25 maxim 30 lei bujiile 15 ron bucata cureaua de distributie si fuliile nu trebuie schimbate la 4 ani numa la 60 mi de km acuma nu are rost i o investitie inultila iar placutele de frana maxim 80 ron plus manopera 50 ron sa nu uiti sa gresezi si balamalele .

Comment

Dragii mei, ideea e ca niciunul nu i-ati spus de manopera(fie ca e la service sau nu)
          Piese se mai gasesc pe ici pe colo, intradevar la preturi aproximative cu ce ati spus voi, dar importanta este si MANOPERA!
          Si asta depinde de la "nea Vasile" la "nea Nelu"
          aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

Parca aveam un topic pentru reviziile cu motorase pe benzina.

Ma insel eu?

$ ham04, "ualcam in za clab"!
            Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google