cum se monteaza xenoanele?au o bucata de metal pe bec?sus sau jos se pune partea aia de metal?
In Ce Pozitie Se Monteaza Xenoanele?
Collapse
X
-
partea cu metal sa fie in partea de jos a farului [de obicei xeoanele nu au cele 3 tablite laterale de directionare de aici si confuzia] asfel incit lumina beculu sa fie proiectata in oglinda de sus a farului
ps1 TE RUGAM FRUMOS daca tot ai optat sati montezi singur xeoanele macar regleazale intrun servis nu de alta dar nas prea vrea sa bronzez la retina si nici sa fac trimiteri la origini daca neom intilni .
ps2 daca nu le reglezi montezale cu partea metalica in sus
PS3 vezi ca la ps2 am glumitbaiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele
Comment
-
si mai simplu ar fi fost sa mearga sa le cumpere de la cineva care i le si monteaza. din pacate asta e tendinta: cumparam ce e mai ieftin si testam pe ceilalti ce a iesit
puteai rezolva foarte simplu multe din problemele tale (si cu schimbatorul, si cu becurile din bord, si cu xenoanele) dar daca iti place sa te complici .... asta e.Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
nu alex: e chiar usor daca ai mana mica (cum o am eu), daca ai rabdare si daca stii cat de cat cum sunt legate cablurile.
Daca nu posezi aceste calitati mai bine plateste. Altfel incepi sa sudui. In plus de asta, de obicei cel care iti face montarea ar trebui sa ti le si regleze frumos (desi e o utopie pentru ca pe farul stoc nu prea poti regla xenonul, tot aiurea o sa bata).Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Comment
-
ok. o sa te rog sa incerci sa scrii mai corect ca ni se impleticesc ochii.
Da-i un PM la seba pentru problema cu bordul. El e tata si mama ledurilor. Si daca la intrebarea ta initiala s-a raspuns, hai sa nu mai facem offtopic. Propune inchiderea threadului.Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Comment
-
ia legatura cu djtaotao . eu la el mi leam facut albastre cu rosu aici:http://www.loganclub.ro/forum/imbuna...tii-t5139.html
Comment
Comment