Bara rigidizare fata si spate....

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

daca te dai in curse, daca esti agresiv la volan, e cel mai util accesoriu si nu dai banii degeaba pe el.
    in rest ... pentru omul de rind e in plus
    Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

e o treaba buna zic io daca imbunatateste perfomantele masinii cat-decat
      beat me if you can !!!

Comment

poze cu el montat pe spate are cineva?

Comment

asta ar fi ultimul element de tuning care l-as cumpara .... aste sunt bune la masini mult mai puternice decat loganu'
          :popa:

Comment

Si daca totusi niste nesabuiti ca mine ar vrea sa faca una de asta (pretul la RN este enorm) la ce ar trebui sa se gandeasca si sa aiba grija?Cine ma poate ajuta?
            Ce nu inteleg in afara de lungimea dintre amortizoare si grosimea tevii ce se mai ia in calcul?Merci

Comment

Din poze am vazut ca "bara" asta se prinde de oalele amortizoarelor, nu ma prea pricep dar am mai vazut vreo 2-3 masini cu asa ceva si aveau "bara" asta prinsa de capetele amortizoarelor. Cum arata prinsa in poza cred ca e pusa pur estetic!

Comment

Ma mai gandesc sa-mi fac alta bara stabilizatoare mai groasa decat cea originala de sub masina.Pareri?Are rost?Nu cred ca e asa de greu de facut

Comment

cand va avea Loganul 200 de cai atunci o sa puna cei de la Mioveni in standard bara asta.
                  GILL 3*

Comment

daca ai bara stabilizatoare, nu merita alta mai groasa. bara de rigidizare nu se pune musai pe masini puternice, se pune ca sa nu se deformeze caroseria pe viraje, atata tot. de aia ii si zice "de rigidizare"...
                    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

e util pentru cine vrea sa se dea mai tare si e un element relativ ieftin.pentru cei care nu au bara stabilizatoare cred ca ar fi mai ieftin daca ar opta pentru asta de rigidizare fata de montarea celei stabilizatoare..
                      Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Eu o sa-mi fac una ca nu-mi convine sa dau atatea bani pe ea.Vreau sa o fac din bara de inox da nu stiu la ce grosime.Are cineva idei?

Comment

@margelatu: nu vad legatura dintre prefectura si coada vacii ce-are stabilizatoarea cu aia de rigidizare? masina se va balangani la fel fara stabilizatoare, doar ca nu va mai "lucra" asa de mult caroseria.
                          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

tare treaba cu bara asta stabilizatoate , da te incurca rau la revizie, cand vrei si tu sa schimbi filtrul de aer, trebuie data jos ca sa ajungi la filtru ) !!!
                            sigpic
                            The MVP

Comment

Logan 1,6 16V

Iata ce bara stabilizatoare fata am gasit pe net.
                              Attached Files

Comment

E gandita bine, dar prinderile nu sunt asa bune. Si oricum, atata timp cat nu mergi la raliu cu masina, nu are rost sa pui asa ceva.
                                Cel mai nou proiect auto din România!
                                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google