am vazut o promotie ptr asa ceva...dar habar n`am ce sunt...ce stiu e ca sunt pentru Logan
Bara rigidizare fata si spate....
Collapse
X
-
Mai se numeste si strut bar. La un impact lateral mai preia din socul loviturii care ar putea afecta structura de rezistenta a masinii, ajuta la rigidizarea caroseriei in curbe si mai are rol si de protejare a oalelor de la amortizoare.
Comment
-
se pune intre telescoape. in caz ca te dai tare cu masina pe drumuri nasoale, derapaje contrlate, gropi, rally etc., la un moment dat in fata se cracaneaza rotile.
a se vedea ca exemplu vechiul opel rekord, dupa 10.000km pe drum "bun" in romania se cracana instant. in special dieselul, era greu motorul si necesita si 2 baterii.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Bara rigidizare fata
327,75 RON de la Racing NickPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by andreiMai se numeste si strut bar. La un impact lateral mai preia din socul loviturii care ar putea afecta structura de rezistenta a masinii
Nimic mai gresit ! ! ! Cind ai o astfel de bara de rigidizare montata intre amortizoare si ai ghinionul sa te loveasca cineva in lateral, atunci nu se vor deforma doar elementele din partea lovita, ci se vor deforma si elementele din partea opusa. Asta e riscul montarii unei astfel de bare.
Adica nu se strimba doar o oala, se strimba ambele, si pleaca cu tot cu lonjeroane si contraaripi.
In rest, bara ajuta la imbunatatirea tinutei de drum in cazul montarii unei suspensii sport, indiferent de suprafata de rulare.
Comment
-
Originally posted by andreiLa un impact lateral mai preia din socul loviturii care ar putea afecta structura de rezistenta a masinii, ajuta la rigidizarea caroseriei in curbe si mai are rol si de protejare a oalelor de la amortizoare.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Da, motorul e de Clio Sport.
Comment
Comment