Portbagaj Lovit

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Portbagaj Lovit

am avut in septembrie 2008 "norocul" de a fi lovit in spate...in sfarsit am fost la politie,am stat 4 h (dar nu mai conteaza asta)..probvlema e ca nu am avut cand sa trec pe la constatare la firma de asigurari pt ca am plecat din tara...acuma..in ianuarie 2009 mai pot sa mai ma duc?...va intreb ca sa nu ma duc degeaba..ms

te duci frumos si daca cineva comenteaza ii spui ca ai plecat din tara dupa accident, si nu ai avut timp sa umblii la constatare si apoi in serviceuri, si nici pe altcineva nu ai avut sa trimiti.
    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Este posibil sa fie nevoie sa mergi sa-ti reinnoiasca dovada de reparatie la politie, ca stiam ca este valabila 30 de zile. Dar mai bine intrebi inainte.
      GL-22-TOF

Comment

Dovada a expirat demult, ca atare trebuie facuta alta.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

ms frumos pt raspunsuri

Comment

Dovada de la politie este valabila 30 zile iar constatarea de la asigurari este valabila 2 ani.
            sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

Depinde si de firma de asigurari. La unii e valabila doar 6 luni constatarea.
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

la firmle mai mari de asigurari e valabila 2 ani crede-ma ca lucrez cu asa ceva.
                sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google