Ma tot chinu-i sa desfac nuca si nu reusesc ...stie cineva cum se demonteaza ?? please help
Ajutor Cu Demontarea Nucii
Collapse
X
-
Tine de tija cu o mana si cu cealalta rotesti puternic de "nuca". Daca nu cedeaza, tai-o cu un cutit pe jumatate.
-
Originally posted by dybo66cred ca ma asteapta si pe mine o lupta cu ea cat de curand sper sa o dovedesc
Bafta!
Comment
-
N-ai nevoie de autogen sau lampa cu benzina, e de ajuns un cleste mai mare (eventual unul tip papagal) si putina forta.
Comment
-
depinde ce maciulie aveti pe masina?
eu am modelul nou si cand am schimbat-o cu cea de sandero m-am pus cu fundul intre scaunele din fata , cu un picior in stanga si celalalt in dreapta , am prins bine maciulia invelita intr-o carpa cu ambele maini si am tras in sus.A iesit dupa parerea mea surprinzator de usor.Captain of the black pearl
Comment
-
daca tragi de ea in sus fara sa rotesti nu se strica nimic, in schimb daca rotesti de ea s-ar putea sa se rupa niste aripioare mici care le are plasticul lipit pe levierul schimbatorului si care tin maciulia sa nu se roteasca.
eu am maciulia veche pe aici prin camera, ma gandesc sa o dau pe o bere rece la vara ca nu am ce sa fac cu ea)Captain of the black pearl
Comment
-
o bagi pe levier si dupa aia ii dai una cu podul palmei si gata) dupa aia trage un pic de ea in sus sa vezi ca nu mai iese
i-am facut poza cu interiorul
sagetile rosii ararata santurile de ghidaj iar cele albastre umerii de blocare sa nu iasa de pe levier
sper sa va fie de folosCaptain of the black pearl
Comment
Comment