Butuc Dreapta Fortat

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• oricum am dao noi sa prevenim e cam inutil...hotul tot hot ramane si mereu se gasesc modalitati.

Comment

• Cel mai bine e sa nu lasi nimic de valoare in masina.. inclusiv luat fata la player. Si da, alarma previne destul de mult. De ce s-o sparga pe a ta sa-l urle in cap, sa nu-si poata face treaba calumea si sa riste sa fie prins cand mai in colo poate opera linistit si nederanjat intr-o masina fara alarma?

Chiar sunt curios... dintre cei care aveti alarme montate, cati v-ati gasit masina sparta si ce s-a furat?

Comment

• La mine,cel putin a fortat usor butucul,,,a vazut ca are alarma masina si apoi a fugit,,nu a mai insistat.
        Eu nu am ledul de la alarma la vedere,,ci este integrat in emitatorul de la pager,,emitator care este montat/lipit in coltul din stanga sus al parbrizului si acest led bate in scaunul soferului si se observa mai greu lumina lui!

Comment

• Originally posted by Nepotu123 View Post

Chiar sunt curios... dintre cei care aveti alarme montate, cati v-ati gasit masina sparta si ce s-a furat?
          Unui vecin i-au spart geamul si i-au luat detectorul de pe bord...a sunat alarma dar pana s-a dezmeticit omul nu mai era nimeni langa masina.
          sigpic

Comment

• Originally posted by Nepotu123 View Post

sunt baieti specializati, daca vor iti fura si alarma, crede-ma!

Comment

• Aia Pch...sunt hoti de lux...si nu se incurca ei cu gainarii din astea!
              Ai vazut tu hot de lux care sa fie arestat ca a furat un logan sau o alarma?
              Sau hot de lux care a furat o limuzina(aka Becali) si ca sa merite sa faca puscarie si nu pt o amarata de masina de cateva mii de euro sau sute de euro!

Astia care forteaza butucii sau sparg geamul sunt GAINARI,,,si astia ne omoara noua zilele si noptile si de astia trebuie sa ne pazim mai mult!

Comment

• nu am vazut ca nu lucrez in cadrul politiei romane sectia furturi auto(eu sunt la filaj ai grija!) dar ma pot interesa la colegi si iti spun!

Comment

• Alarma e buna ca te anunta imedediat depre spargere mai ales daca e cu pager, adica nu mai stai pana dimineata sa vezi minunea. Am avut masina cu alarma, niciodata nu am putut distinge alarma mea de cea a vecinilor( cand stateam la bloc) , intotdeauana fugeam la geam cand suna alarma altuia, mai nasol era cand nu avam vedere directa asupra masini ca trtebuia sa cobor 2 etaje, dar dupa un timp am renuntt a mai verifica masina la fiecare alerta chiar daca era posibil sa fie masina mea.

Comment

• deobicei cand vad becul licarind in bord , nu se mai baga , stiu ca ai alarma
                    Dar daca tentatia e mare , se risca cu tot cu alarma , depinde cat de rapizi sunt , si sunt.

Comment

• Depinde cat de MORTI DE FOAME sunt,,ca sa se riste sa faca asa ceva,,adica sa mai insiste sa sparga masina cu toate ca vad ca ai alarma montata!

Comment

• cea mai la indemana solutie cred ca este totusi alarma, descurajeaza foarte mult mai ales daca are si senzor de vibratii iar led-ul este pus cat mai la vedere, eu l-am montat in coltul parbrizului sa-l vada dobitocii ...

Comment

• Ai dreptate Ivan Marian, astia de sparg Logane sunt vechii gainari care furau din Daciile berline. In cazul tau alarma a facut diferenta dintre doar un butuc fortat si niste pagube(player, rezerva etc).

Comment

• Da ,,,ai subliniat bine,,am ramas cu butucul fortat si atat,,ca daca deschidea masina(fara alarma) apasa butonul de deschidere usi..hop si la portbagaj apoi atacul la roata de rezerva,,cric,,si alte alea!

Comment

• habar nu au unii cum se deschide masina cu o componenta scoasa si 1 sarmulita ... dar oamenii nu se complica..daca fac jaf sa faca pana la sfarsit ..mai un geam spart ,mai un butuc cu gura de la dalta ramasa in el .. trebuie sa mai traiasca si unii din furat ...

Comment

• alarma ajuta pe dracu. azi mi-au spart butucii pt a doua oara. prima data - acum 3 saptamani - nu aveam alarma, azi aveam si tot degeaba.
                                n-au luat nimic, caci nu aveau ce.

unde gasim capace d'alea de inox ca sa renuntam la butuci?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google