Help Cu Parbrizu

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Help Cu Parbrizu

Imi cer scuze ca am deschis un thread nou,dar am postat si acolo si nu mi-a raspuns nimeni de 2 zile.E putin urgent,pentru ca poate oricand sa se extinda crapatura si vreau sa o rezolv cat mai repede.
    Mi-a sarit o piatra in parbriz,si este o ciobitura de aprox 1 cm diametru.Am CASCO,nu vreau sa-l schimb pe Casco,d-abia am fost la ei,mi-e sila sa bat iar drumul sa stau sa astept,etc masina in service bla bla.Am o singura intrebare:injectarea aia,ca sa nu se extinda crapatura,sau stiu eu...cat costa si sa imi zica va rog cineva in Bucuresti,unde as putea sa ma duc pentru asa ceva,eu stau in Berceni,s-au daca se poate da cu vreo solutie ceva acolo ca sa nu se extinda.Multumesc anticipat.Va salut.
    sigpic

haide mai...chiar era nevoie sa deschizi inca un thread? vezi ca ti-am raspuns eu. mai astepta raspunsuri. poate nu are lumea timp sa iti dea, cand vrei tu, un raspuns. poate moderatorii il inchid si poate il si sterg topicul ca nu ii vad rostul
    sigpic

Comment

Nu ai cu ce solutie sa dai . Daca este doar ciobitura sunt sanse foarte mari sa nu apara fisura . Cauta pe net reparatii fisuri parbrize , o sa gasesti unde , ce si cum .
      B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

pacco, inteleg ca esti grabit, ca astepti raspuns...dar nu inseamna ca daca pe un topic nu ti se raspunde, pe altul identic vei primi raspuns. puteai sa ceri intr-un pm sa ti se faca sticky pt cateva zile topicul respectiv, nu sa deschizi altul. asa ca asta se inchide...
        da-mi pm mie sau lui xp cu link-ul catre primul topic ce l-ai deschis sa-l facem sticky. asta nu numai ca va fi inchis, dar se va si sterge in cateva zile. mersi de intelegere
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google