Shuierat 80-90km/h

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Shuierat 80-90km/h

am si eu o problema in treapta a 5-a la viteza de 80 de km/h incepe sa se auda un shuierat , parca are turbo acum intrebarea mea este.. sa stau linistit ? ca asa "face " toate? sau sa ma ingrijoreze sunetul..daca mentin piciorul pe pedala sunetul ramane , daca iau piciorul sunetul dispare (dupa ce trec de 90km/h sunetul dispare complet) ...deci ?

ps : la loganu meu 1.4

Incearca sa-ti intinzi cureaua de la alternator sau sa o schimbi cu totul si sa o intinzi bine pe cea noua. Am avut si eu suieratul si de la curea era. La nivelul de rotatie aferent vitezei de 80 - 90 km/h se produce o vibratie ce da acel suierat. Cel putin asa a fost la mine. Bafta !
    sigpic
    Shit does not happen. Shit takes time, shit takes effort.

Comment

la fel fac cam toate....nu te ingrijora.

Comment

poate o fi linia de evacuare, intra in rezonanta.

treaba care a avut-o ady_p, am avut-o si eu. numai ca se intampla la 1500 rpm (indiferent de treapta de viteza, chiar si la ralanti) si era din cauza curelei de transmisie. cureaua era prea intinsa. s-a rezolvat pe garantie. i-au mai dat drumul la curea.
        sigpic

Comment

Foarte posibil sa fie de la evacuare, dar la fel de posibil sa fie si de la unul din suportii motor, sa intre in rezonanta motorul la viteza aia.
          Cel mai nou proiect auto din România!
          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

am o gaurica mica in toba finala .. nush ce am facut am atins cu ea .. oare o fi de la aia ?

Comment

da, suiera la gurile din toba. intre in rezonanta la o turatie ce tine de diamterul gaurii aleia parazite.
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google