mi-am cumparat un set manere prestige, si am desfacut azi manerele de pe masina cu gandul sa le pun pe astea noi. dupa ce am desfacut, surpriza. nu stiu cum sa scot clapeta. am incercat si cu un vecin, si tot n-am reusit. pun 2 poze care le-am facut si rog pe cine stie sa imi explice si mie cum sa scot clapeta, ca n-am chef sa o deformez fortand cu surubelnita
Cum Montez Manerele De Prestige?
Collapse
X
-
am incercat sa vad...nu se misca decat foarte putin in sus si in jos...nici macar cat sa pot baga o surubelnita intre corpul ala si clapeta care are acel cauciuc. e un fel de joc. am batut cu manerul unei surubelnite din ambele parti si nu s-a miscat delocLast edited by B 83 RMJ; 31 January 2009, 12:31.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Manere argintii de prestige
Trebuie scoasa acea tija,impinge in ea cu o surubelnita,e adevarat un pic mai tare.Dupa care se monteaza la fel-schimbi manerul si bagi aceea tija.
Salut.Attached FilesUn Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Partea de jos.Unde am facut eu semn trebuie sa iasa in sus cumva.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Si la mioveni a inceput sa ninga.Acolo banuiesc ca-i super.Sper sa-ti reuseasca.Eu cred ca ai impins cu mila.[tii mult la masina?]Trebuie impins mai cu forta.Last edited by Augustin-Yng; 31 January 2009, 12:41.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
am fost...am zis ca incerc la un maner de la o usa care nu o folosesc asa des, adica usa spate stanga. am desfacut iar, am deformat si mai mult gaura de la 'tija' de plastic. de curiozitate am desfacut si manerul din stanga, si am ramas prost. am realizat ca a cam suferit manerul din stanga de la atatea incercari. am incercat sa imping de jos in sus, dar nu vrea nici cum. tin la masina, dar aici chiar am impins cu forta. au mai zburat si mici bucatele de plastic din material
@AG 23 YNG: asta e si raspunsul la pmDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
vrei sa zici, sa imping in sus? ca daca bag surubelnita si trag in sus iese de acolo. dupa cum e in poza, trebuie sa iasa in sus nu? adica bag surubelnita de joi in sus?
Edit: am fost iar afara (again...) si 'm-am infipt' in manerul de la usa cu surubelnita...nu vrea frate sa iasaLast edited by B 83 RMJ; 31 January 2009, 15:04.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Chiar nu stiu ca sa mai zic,de ce oare nu ies?(la mine au iesit usor).Mai incearca totusi,trebuie sa iasa cumva,dar mai cu grija sa nu distrugi tija aceea de plastic.
Spor la treaba.Attached FilesLast edited by Augustin-Yng; 31 January 2009, 15:27.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
o sa vad maine la intalnire poate e unu' mai stralucit ca mine...o sa mai incerc probabil...sa ma 'infig' la manerul celalalt ce la usa dreapta spate. astea sunt usile de 'proba', ca pe usile fata sa nu o bulesc ca sunt usile care se folosesc cel mai desDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Adevarat.Ai incercat pe ambele parti,si nu merge?
Dar de ce,nu merg?Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
Comment