HUSE Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• HUSE Logan

SALUT la toti membrii acestui forum !

Sunt nou aici si va felicit pentru aecst site. De 4 luni am si eu un logan 1.4 (noul logan) si sunt multumit de el.
    Acu doresc sa achizitionez un set de huse pentru LOgan si nu universale ca de alea mi-am luat si sunt profund dezamagit. Nu se potrivesc prea bine. Mai ales pe scaunul meu se deranjeaza mereu, nu stau fixe. Am cautat sa le fixez, dar daca sunt de material naspa poti sa le cosi si tot fac probleme.

As dori cateva informatii, sfaturi, si preturi.

Multumesc anticipat !

Costa in jur de 70-100 euro setul, depinde de model. Se gasesc la orice dealer si ar fi bine sa mergi pana acolo ca sa vezi exact ce material iti alegi, ce culoare si dupa care le achizitionezi.
    Sau mai bine nu iei deloc huse si daca o sa se murdareasca vreodata tapiteria, o schimbi, e ca o husa.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Mai bine lasa tapitaria asa cum este. Arata si mai bine si iti spun din propria experienta ca nu se murdaresc si nu se deterioreaza deloc. Se spala usor cu solutie de curatat. Si cum spunea si Andrei cand s-o strica o schimbi
      sigpic

Comment

daca e..mai bine iti iei de pe acum ca sa fii sigur o tapiterie de ph2 care e 250 ron parca la userul silviu_79 si o tii de rezerva si atunci cand se strica asta actuala o schimbi si gata ;)
        0.9 tce SL plus

Comment

fratilor, eu vreau HUSE de SCAUNE ! nu tapitzerii )))

Comment

Husele care se gasesc universale nu se potrivesc niciodata perfect. Se fac ca naiba. Daca vrei sa dai aprox 100 de euro dute la dealer si comanda huse :-??
            sigpic

Comment

Eu am cumparat de la metro si sunt foarte multumit de eleam dat 120 lei pe ele cum sa dai 100 euro la repezentanta mai bine cumperi in fiecare an altele si tot iesi mai ieftin.

Comment

@stavros ia si te uita si aici http://www.loganclub.ro/forum/vand_s...highlight=huse

abs+ 1.4 mpi a/c alb glace

Comment

eu am pus tapiterie peste tapiteria masinii si e mult mai buna decat orice set de huse!!! asa ca...
                  sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

merci balflo !

Comment

Originally posted by Stavros View Post
                      fratilor, eu vreau HUSE de SCAUNE ! nu tapitzerii )))
                      Si eu ce am scris in postul 2?
                      Cel mai nou proiect auto din România!
                      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

husele din comert nu-s bune de nimik am dat 80 de lei pe un set si nu se potrivesc deloc cu toate ca pe ambalaj scria LOGAN

Comment

Cel mai bine parerea mea daca vrei neaparat huse e sa le achizitionezi pe cele recomandate de un dealer Dacia ( asta ca sa le poti da cu ele in cap in cazul in care sunt niste mizerii ) Exemplu la Meridian costa aproximativ 250 Ron si aveau doua modele.
                          sigpic

Comment

M-am interesat la dealerul de unde am cumparat mașina de huse pt scaune întradevăr au, dar 250 de lei mi se pare un preț cam exagerat pt un set de huse.

Comment

ia cum am zis mai sus un set de tapiterie de la Silviu si o pui pe post de huse peste cea existenta deja! eu asa am facut si sunt f multumit! nu se mai ia niciodata inainte!
                              sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google