eu mi.am luat huse in culoarea masini la pretul de 120lei acum 2 ani.sunt foarte multumit de ele.spun doar ca daca vrei sa le pui bine,trebuie sa te chinui putin.cand iti iei huse depinde de buget si de ce calitate vrei,gasesti si la 50 ron si la 250 la dealer..
HUSE Logan
Collapse
X
-
daca vrei si ti se potrivesc iti pot da eu un set de huse sport
Comment
-
ce culoare e masina ta? eu am un set cu rosu...speciale ptr logan...nu sunt universale!Last edited by lucialina; 13 February 2009, 22:29.
Comment
-
Originally posted by B 96 NLD View PostCel mai bine parerea mea daca vrei neaparat huse e sa le achizitionezi pe cele recomandate de un dealer Dacia. Exemplu la Meridian costa aproximativ 250 Ron si aveau doua modele.
Comment
-
gasesti huse facute special pentru logan berlina sau mcv in selgros la 130 respectiv 150 lei si se potrivesc de minune. poti vedea poze la my ride in semnaturaDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Asa este vin perfect husele pt Logan, de la rebell si usor de montat fara carlige sau alte prostii timp pt montaj 15-20 min cu bancheta din spate pun si foto!
Pret 160 Ron Locatie Rahova-Margeanului!
Comment
-
Salut,este cineva pe aici pe site care are un sablon,schita niste dimensiuni ceva pentru husele de scaune pentru logan?Am cumparat niste material de calitate si as dori sa il duc la un croitor sa imi croiasca niste huse."light up the darkness" Bob Marley
Comment
Comment